Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση, η Έλενα Χριστοπούλου βρίσκεται ακόμη σε δικαστική διαμάχη με το γνωστό hairstylist. Και όπως είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!», αναφερόμενη στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της: «Δεν μπορούμε να έχουμε καλές σχέσεις όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι η Έλενα δεν έκανε τίποτα και απλά καθόταν. Όταν με κατηγορεί ότι λέω ψέματα για πράγματα που γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι είναι η αλήθεια, όταν με συκοφαντεί και με διαβάλλει συνεχώς.

Την ίδια στιγμή που εγώ τον έχω συγχωρήσει μέσα μου σε ανθρώπινο επίπεδο για όλα αυτά που μου έχει κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διεκδικώ αυτά που δικαιούμαι. Ζήλεψα πολύ τις προάλλες ένα ρεπορτάζ που έδειχνε ότι δύο άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν μέσω Ίντερνετ με μια υπογραφή και τους έρχεται ένα χαρτί. Έτσι ωραία και απλά θα πρέπει να λύνονται όλα μεταξύ δύο πολιτισμένων ανθρώπων. Εγώ, δυστυχώς, για να πάρω το διαζύγιό μου, το οποίο βγήκε υπέρ μου, περίμενα τέσσερα χρόνια. Η δεύτερη αγωγή που έκανα βγήκε πάλι υπέρ μου, στον πρώτο βαθμό, άσχετα αν η άλλη πλευρά έχει κάνει έφεση. Ακόμη και σήμερα δεν έχω πάρει τίποτα από τα δικά μου πράγματα», είπε και αναφέρθηκε στη μήνυση του hairstylist στη μητέρα της.

«Ξέρεις ότι η πρώτη μήνυση του πρώην συζύγου μου ήταν στη μαμά μου; Ως ψευδομάρτυρα. Γιατί στήριξε την κόρη της. Έχω μια γυναίκα 67 χρόνων να την τρέχει στα δικαστήρια ένας άνθρωπος που αγάπησε και έβαλε στο σπίτι της, που ήταν ο σύζυγος της κόρης της. Εγώ στην αδελφή του και τη μητέρα του δεν έχω κάνει μήνυση. Δεν θα τολμούσα ηθικά». Η γνωστή booker μοντέλων αποκάλυψε μάλιστα ότι όταν έφυγε από το σπίτι της πριν από πέντε χρόνια, πήγε να μείνει στην αδελφική της φίλη, Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή της «Τι λες τώρα», καθώς είναι συναισθηματικά εμπλεκόμενη στην υπόθεση. «Δεν μπορώ να πω περισσότερα εγώ, καταρχήν γιατί αυτή η υπόθεση στην οποία αναφέρεται η Έλενα για πρώτη φορά δημοσίως είναι στα δικαστήρια. Ο άλλος λόγος είναι γιατί εγώ είμαι βαθιά συναισθηματικά εμπλεκόμενη, οπότε θα πρέπει να είμαι δίκαιη. Όταν ένα παιδί είναι μοναχοπαίδι και δεν έχει αδέλφια, τα αδέλφια συνήθως τα αντικαθιστά με τους φίλους του. Επειδή το έχω κάνει αυτό, δεν νομίζω ότι είναι σωστό να πάω παραπέρα», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 21 Φεβρουαρίου 2022