Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή αλλιώς ο αγαπημένος σε πολλούς «Ντάνος» μιλάει για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και πώς φαντάζεται το μέλλον του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» αλλά και την νίκη του σε αυτό, καθώς όπως έδειξε είναι ένας πραγματικός μαχητής,τόσο στο παιχνίδι, όσο και στη ζωή.

Ερωτηθείς για τα «θέλω» του, αναφέρει πρώτα απ’ όλα τη θάλασσα, που φαίνεται πως είναι και η μεγαλύτερή του αγάπη, καθώς διατηρεί σχολή θαλάσσιου σκι στο νησί του, τη Σκιάθο.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υποκριτική, που ήταν ένα νέο εγχείρημα για εκείνον καθώς δεν είχε ξανασχοληθεί. Όπως είπε ό,τι έκανε, το έκανε «με απόλυτο σεβασμό στον χώρο και τους επαγγελματίες του».

Αποκάλυψε πως στο παρελθόν δέχτηκε προτάσεις με μεγάλες αμοιβές, όπου αναρωτήθηκε γιατί να του δοθούν τόσα χρήματα, για κάτι που δεν γνωρίζει εάν θα πετύχει, γι αυτό και τις αρνήθηκε γιατί ήξερε πως δεν θα νιώθει καλά στην πορεία.

«Προσπαθώ να αισθάνομαι καλά μες στις συνεργασίες μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια μίλησε για το ίδρυμα «Φύλακας Άγγελος», μια πρωτοβουλία δική του και κάποιων φίλων, που αφορά τα κακοποιημένα παιδιά. Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο ίδιος, οι φορείς που συνεργάζονται με το ίδρυμα δημιουργούν χώρους μέσα σε δικαστικά μέγαρα, όπου φιλοξενούνται παιδιά.

Αποκάλυψε πως σύντομα θα εγκαινιασθεί ένας νέος χώρος φιλοξενίας των παιδιών στη Λάρισα, ενώ σκοπός είναι να δημιουργηθούν και άλλοι. Μάλιστα, πρόκειται να διοργανωθεί σύντομα ένας φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας,υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά,του δημάρχου Γιάννη Μώραλη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη στήριξη του ιδρύματος. Πρόκειται για τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα του ιδρύματος και θα διεξαχθεί μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού και της ομάδας «Φίλων Ντάνου», στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναφορικά με την τηλεόραση  και το κομμάτι της υποκριτικής δήλωσε ανοιχτός σε μία νέα συνεργασία καθώς είναι θετικός «σε ο,τιδήποτε τον βελτιώνει ως άνθρωπο».

Τέλος, ερωτηθείς για την τεράστια αγάπη και επιτυχία που γνώρισε κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το «Survivor», δήλωσε πως για εκείνον το έπαθλο της νίκης είναι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου που ένιωσε να εισπράττει από την αρχή.