Εκνευρισμένη ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor με τη επαναλαμβανόμενη ήττα των Μαχητών και ξέσπασε στον Σπύρο Μαρτίκα επειδή την έπιασε και της είπε κάποια πράγματα για τη ψηφοφορία.

«Δεν αντέχω άλλο. Είμαστε με δεμένα χέρια. Ξεκινάμε πάντα με 2-0 λόγω του Σπύρου και δεν μπορούμε ποτέ να κάνουμε κάποιο λάθος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να κλαίω. Αν συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα, θα φύγω.

Με έπιασε ο Σπύρος πριν από το συμβούλιο στην παραλία και μου είπε να ψηφίσω την Πελαγία στην κάλπη για να μη βγούμε 5-5 και έχουμε τέταρτο υποψήφιο στη ψηφοφορία. Του λέω 6 θα ψηφίσουν την Πελαγία και 4 εσένα, μην αγχώνεσαι.

Μου λέει άσε κι έχω να πείσω και τα χαζά Αντρέα και Μέη, τα οποία δεν με ακούνε. Που ο Ανδρέας αδικείται κι είναι παρέα του Σπύρου αλλά από πίσω ο τόσο αδίστακτος Σπύρος έρχεται και μου τους λέει μπροστά μου χαζά.

Δεν ακούνε τίποτα, έχουν εκτεθεί, όπως κι εσύ αν ακολουθήσεις την Σοφιάνα και την Πελαγία. Όλα τα σχέδια μαζί. Δεν ξέρω γιατί μπήκε αυτός ο άνθρωπος στο παιχνίδι.

Με έχει κάνει χάλια. Δεν μου έχουν μάθει από το σπίτι μου το να σε πιάνει ένας άνθρωπος στη γωνία και να σου λέει τέτοια πράγματα. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:




Η Ασημίνα ξεσπά και "εκθέτει" τον Μαρτίκα, την πιστεύει ο Αντρέας



«Δεν θα φύγει, είναι καραγκιόζης» - «Αν φύγει η Πελαγία θα αποχωρήσω»