Είναι μια γυναίκα πολύ ερωτική  γυναίκα, η πλέον κατάλληλη για να μιλήσει για τον έρωτα! Η Δέσποινα Μοιραράκη, άνοιξε  την καρδιά της στα
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 και την Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για  την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τον σύζυγό  της Γιάννη Κοντούλη «Γιορτάζουμε πάντα μαζί. Κάνουμε ότι έχουμε διάθεση. Όσο γα τα δώρα, σημασία έχει να είναι από καρδιάς όχι ακριβά» δηλώνει η επιτυχημένη επιχειρηματίας και εξηγεί πως.




«Θα σου πω ότι ο άντρας μου, μου αγόρασε παντόφλες πριν από λίγο καιρό! Ναι. Και χάρηκα πολύ. Δεν μετρούν μόνο τα ακριβά δώρα. Τις προάλλες μου έφερε κάτι  απαλά παπούτσια, ούτε 30 ευρώ δεν έκαναν, απλά επειδή ξέρει  ότι όταν κάνω ελλειπτικό  δεν θέλω βαριά παπούτσια και είδε πως είχαν χαλάσει τα άλλα…. Τα Χριστούγεννα μου έκανε δώρο ένα βιβλίο σπάνιο  Channel επειδή ασχολούνται με τη μόδα που για να έρθει έκανε 20 μέρες, μια  ειδική έκδοση καθώς  μαζεύω ότι έχει σχέση με Chanel και όταν ήρθε και το είδα ήταν σαν μου έφερε δισεκατομμύρια! Όταν  αγαπάς τον  άλλον, τον προσέχεις και ξέρεις τι του αρέσει. Δεν φέρνουν πάντα τη χαρά τα  κοσμήματα και τα πολυτελή πράγματα» τονίζει.


«Είμαι μια  χορτάτη γυναίκα σε πολλά πράγματα, χορτάτη και στα συναισθήματα, έχω νιώσει αγάπη, έρωτα από οικογένεια φίλους» εξηγεί και αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την γοήτευσε στον σύζυγο της «Η αρχοντιά του».


Η Δέσποινα Μοιραράκη συμβουλεύει τις γυναίκες «Για να έχετε μια ερωτική ζωή για πάντα, να είστε γλυκές οι γυναίκες, ερωτικές με χαμόγελο για να μπορούν οι άντρες να μην σας ξεχνάνε ποτέ»  και προσθέτει «Τέλος να σας ενημερώσω ότι η επιχείρηση Μοιραράκη κλείνει επιτυχημένα μία ακόμα χειμερινή σεζόν με ένα μεγάλο bazaar και ανακοινώνει μεγάλες εκπτώσεις έως και -60% από 11 έως και 21 Φεβρουαρίου και στα δύο μας καταστήματα, Γλυφάδα και Νέα Ερυθραία!