Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον χωρισμό από τη μητέρα του πρώτου του παιδιού, καθώς και για τα συναισθήματα που βίωσε, όταν σε νεαρή ηλικία έμαθε ότι θα γίνει πατέρας, μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Έτυχε… Ήμουν 23 ετών και δεν ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει από πριν. Με το που το έμαθα την ίδια μέρα, κατευθείαν μου ήρθε μια αίσθηση. Μέχρι τότε δεν είχα κανένα θέμα, ούτε με τα παιδιά, ούτε και καμιά ιδιαίτερη αδυναμία. Στα 23 μου προέκυψε να περιμένουμε την Ρεγγίνα», είπε ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ "Studio 4".

«Στην αρχή ήμουν μόνο ενθουσιασμένος. Mε τη μαμά της χωρίσαμε αμέσως, οπότε ήταν κι άλλες δυσκολίες στη μέση και έλλειψη συνεννόησης. Προφανώς δεν ήμουν έτοιμος για πατέρας, έγινα όταν μου έκανε η κόρη μου εκπαίδευση. Για ένα διάστημα ήμασταν και δεν ήμασταν μαζί. Δεν είχα τη δυνατότητα να την βλέπω όσο θα ήθελα», πρόσθεσε.

«Τρελαινόμουν, φρίκαρα, έφευγα μόνο με τον σκύλο μου. Δεν ήθελα να μιλώ σε άνθρωπο πιστεύοντας ότι κάτι έχω κάνει λάθος. Δεν ήθελα να με βλέπει το παιδί», αποκάλυψε, περιγράφοντας τα όσα βίωσε αφότου τράβηξε χωριστούς δρόμους με τη μητέρα του παιδιού του.