Με αφορμή την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε ακούσει πράγματα για τον σκηνοθέτη, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να του κάνει μια συγκεκριμένη ερώτηση, η οποία τον ενόχλησε έντονα.

«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχαμε συνεργαστεί στην τελευταία του δουλειά. Από τη στιγμή που μπήκα στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, το 2004, άκουσα πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο.

Δεν μπορεί τώρα μια κυβέρνηση να μην ακούσει αυτά τα πράγματα που άκουσα εγώ στο πρώτο έτος και να μην κάνει την ανάλογη έρευνα για ένα άτομο που του κάνει και απευθείας ανάθεση για μια θέση που υπάρχουν διαγωνιζόμενοι», είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ρώτησε στη συνέχεια: «Λες ότι από το 2004 γνώριζες κάποια πράγματα, γιατί δεν μιλούσατε;» και ο Ορέστης Τζιόβας αντέδρασε: «Τι να πεις ρε παιδί μου; Μην κάνετε αυτή την ερώτηση. Για δικαιοσύνη μιλάμε, θα κάνεις καταγγελία για κάτι που δεν έχεις στοιχεία; Δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία για μια φήμη».