Η Μαρίνα Πατούλη ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι με τον Βλάσση Χολέβα και οι δυο τους μοιράζονται φωτογραφίες μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram. «Διαλέγοντας υφάσματα για τη νέα συλλογή της Μαρίνας Πατούλη», σημειώνει σε μία από αυτές ο γνωστός σχεδιαστής ανακοινώνοντας έτσι τη συνεργασία τους.

Την ίδια στιγμή, άνθρωποι από το περιβάλλον τους λένε ότι η σχέση τους έχει ήδη προχωρήσει και δεν θα αργήσουν να το επιβεβαιώσουν δημόσια. «Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός. Είναι πολύ ταιριαστοί. Ο Βλάσσης την κάνει να χαμογελάει ξανά μετά από καιρό», αναφέρει χαρακτηριστικά άτομο από το περιβάλλον τους στο okmag.

Η πρώην σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, και ο 53χρονος σχεδιαστής το προηγούμενο διάστημα απασχόλησαν με τις κοινές τους εμφανίσεις, που άρχισαν να πληθαίνουν. Τον περασμένο Δεκέμβριο, κυκλοφόρησαν φήμες ότι ανάμεσά τους υπάρχει κάτι περισσότερο από μια φιλία. Αφορμή, μια βραδινή έξοδός τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον Μανώλη Κονταρό. Ο sexy χορός της Μαρίνας Πατούλη και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πυροδότησαν φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Βλάσση Χολέβα.

Λάδι στη φωτιά έριξε και ο γνωστός σχεδιαστής, με μια δημόσια δήλωσή του. «Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες βρίσκουν sexy και θελκτική και όμορφη τη Μαρίνα Πατούλη», ανέφερε. Εκείνη με τη σειρά της είχε τονίσει: «Ευχαριστώ τον κύριο Χολέβα που με βρίσκει sexy. Βρισκόμαστε αρκετά συχνά με τον κύριο Χολέβα γιατί ετοιμάζουμε και κάτι επαγγελματικό. Ελεύθερη είμαι και να θεωρηθεί οτιδήποτε για τη μεταξύ μας σχέση δεν είναι ποινικό αδίκημα. Τον θεωρώ έναν από τους πιο ωραίους άντρες της Αθήνας».


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 11 Φεβρουαρίου 2022