Σε λίγες μέρες πλησιάζει του Αγίου Βαλεντίνου και τα γλυκά έχουν την τιμητική τους.

Συγκεκριμένα ο γνωστός pastry chef Ευάγγελος Χασιώτης του Frati μας διηγείται μια ιστορία που του Αγίου Βαλεντίνου με πολύ έρωτα αλλά και πολύ γέλιο αφού ο πελάτης του ήθελε κάτι πολύ ιδιαίτερο για την σύντροφό του.

Ο ίδιος μιλάει στη Σάσα Σταμάτη και στα parapolitika.gr «Έχοντας τα τελευταία 5 χρόνια δυνατές μνήμες σοκολάτας, φράουλας και πολύ δυνατές μνήμες για την ημέρα των ερωτευμένων αφού αναμφισβήτητα πλέον είναι μια απ τις πιο «δυνατά» εμπορικές μέρες του χρόνου.

Θυμάμαι έναν κύριο ο οποίος πλέον ανήκει στους πολύ πιστούς μου πελάτες μου ζήτησε να ετοιμάσω ένα σοκολατένιο γλυκό σε μορφή ατομικής τούρτας διακοσμημένος στη κορυφή του με κόκκινα τριαντάφυλλα και να παραδοθεί η παραγγελία στις 11 το πρωί διότι θα έκαναν brunch με την σύντροφό του. Έτσι και έγινε παραδόθηκε το γλυκό σπίτι του και σ ένα τέταρτο δέχτηκα τηλέφωνο και μου ζήτησε ανά μια ώρα έως τις 11 το βράδυ να σερβίρω στο σπίτι του το ίδιο γλυκό κάθε φορά με διαφορετικά κόκκινα λουλούδια. Η γυναίκα του εκτός από το ότι ενθουσιάστηκε, αισθάνθηκα ότι από ένα σημείο και μετά θα εκνευριστεί. Όχι μόνο δεν εκνευρίστηκε αλλά το τελευταίο γλυκό στις 11 το βράδυ εκτός από τα κόκκινα λουλούδια είχε και το μονόπετρο που της έκανε πρόταση γάμου.