Η Τζούλια Νόβα ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της, Μιχάλη Βιτζηλαίου, µε τον οποίο βιώνει µοναδικές στιγµές µαζί µε την κορούλα τους. Ωστόσο, το παρελθόν δεν ήταν πάντα και τόσο ρόδινο για το ξανθό µοντέλο, που αποκαλύπτει στο «Secret» τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε πριν από ενάµιση χρόνο, σε µια περίοδο µάλιστα που είχε χωρίσει από τον τότε σύντροφό της.

«Με πλησίασε κάποιος που ήθελε να κάνουµε δουλειά µαζί, συγκεκριµένα ένα τηλεοπτικό project, και µου έλεγε “για να πάρεις δική σου εκποµπή, να ξέρεις ότι θα πρέπει να σου βρούµε έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηµατοδοτήσει και εσύ να του... κάθεσαι”. Eτσι θα πάρεις δική σου εκποµπή. Ολα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν».

Η Τζ. Νόβα δεν µπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της και αµέσως φρόντισε να τον βάλει στη θέση του. «Εγινε χαµός, θύµωσα πάρα πολύ. Εγώ προσβλήθηκα µε αυτό το πράγµα που µου είπε. Αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα, πίστευα ότι είχε καταλάβει τι άνθρωπος είµαι. Του είπα: “Αυτό που µου πρότεινες να το ξεχάσεις”.

Προτιµώ να µείνω χωρίς δουλειά και να µην έχω να φάω από το να κάνω κάτι τέτοιο. ∆εν ξαναµιλήσαµε ποτέ, γιατί αυτός τσαντίστηκε που αντέδρασα έτσι», αναφέρει χαρακτηριστικά η όµορφη παρουσιάστρια, που πλέον µέσω της οικογένειάς της ζει µε µεγαλύτερη ασφάλεια και ετοιµάζεται για τον θρησκευτικό της γάµο, ο οποίος θα γίνει την επόµενη χρονιά, µαζί µε τη βάπτιση της µπέµπας.

Δημοσιαύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 5/2