Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
1-Giorgos-karavas-gntm
Lifestyle

Γιώργος Καράβας: Θα είναι στην κριτική επιτροπή του GNTM; (Βίντεο)

«Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί, παρόλα αυτά γίνονται πράγματα τα οποία είναι σε καλό δρόμο. Μόνο αυτό μπορώ να πω στην παρούσα φάση» είπε ο Γιώργος Καράβας.

Ο Γιώργος Καράβας ήταν καλεσμένος στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι απάντησε για το αν θα ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή του επόμενου GNTM, μετά τα εξαιρετικά σχόλια που απέσπασε στον τελευταίο κύκλο.

«Είναι κάτι το οποίο δεν έχει συζητηθεί, παρόλα αυτά γίνονται πράγματα τα οποία είναι σε καλό δρόμο. Μόνο αυτό μπορώ να πω στην παρούσα φάση.

Το GNTM ως concept δεν έχει παρουσιαστή. Αποτελείται από μια κριτική επιτροπή, έναν coach και τον εκάστοτε καλεσμένο, φωτογράφο.

Η Βίκυ είναι η παρουσιάστρια, που στην ουσία εκτός από fashion expert είναι ο άνθρωπος που δίνει τις κάρτες, λέει τα αποτελέσματα κι έχει αναλάβει την παρουσίαση του τελικού.

Σε αυτό το κομμάτι υπάρχει παρουσιαστής, που είναι ένα μικρό κομμάτι. Υπάρχει η κριτική επιτροπή που συναποφασίζει» ανέφερε ο Γιώργος Καράβας.

«Μου αρέσει ο ρόλος μου ως coach στο GNTM και μπορώ να πω όχι. Θα μπορούσα να με δω στην κριτική επιτροπή αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καράβας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: