Η Μαρία Αντωνά που όπως είναι γνωστό διατηρεί σοβαρή σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη, βλέποντας τον αγαπημένο της να μιλά στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τον πατέρα και τον αδερφό του που έχουν φύγει από τη ζωή συγκινήθηκε.

«Δεν το είδα χθες γιατί ήμουν στο ραδιόφωνο εκείνη την ώρα και δεν πρόλαβα να το δω αυτό και τώρα που το είδα συγκινήθηκα πολύ. Τα έχουμε περάσει μαζί αυτά και τα δυο και μάλιστα, στο πρώτο, όταν έχασε τον αδερφό του θυμάμαι ότι είχα να δω τον Άρη τέσσερις μήνες.

Είχα πάει στο Βουκουρέστι, μόλις είχα φτάσει στο σπίτι, περιμέναμε να περάσουμε και εμείς τις καλοκαιρινές μας διακοπές και φτάσαμε κάτω από το σπίτι, δεν προλάβαμε να ανέβουμε πάνω και χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν η μητέρα του που του είπε ότι έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του. Αυτό κατ’ επέκταση δημιούργησε το πρόβλημα στην υγεία του πατέρα του.

Ο Άρης με τον μπαμπά του ήταν πάρα πολύ δεμένος και το έζησε και το βίωσε πολύ δραματικά και πολύ άσχημα. Ήθελε να είναι ο πατέρας του στον γάμο του, μαζί του, να δει το παιδί του και όλο αυτό είναι κάτι που τον συγκινεί πάρα πολύ γι’ αυτό και στο χέρι του εδώ δεξιά έχει την ημερομηνία που έχει πεθάνει ο μπαμπάς του. Γι΄ αυτό έκλαψε πιο πολύ για τον μπαμπά του. Όλα έγιναν σε λιγότερο από έξι μήνες» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της,