H Χάιντι Κλουμ, που πλέον έχει κλείσει τα 49 της χρόνια, συνεχίζει να είναι εκθαμβωτική και να αποδεικνύει πως η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στο πώς νιώθει μια γυναίκα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο βρετανικό Grazia, το μοντέλο αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει βιώσει λόγω της ηλικίας της και τόνισε πόσο τοξικό είναι το περιβάλλον των social media.

«Όταν έκλεισα τα 40, ο κόσμος με ρωτούσε πότε θα σταματήσω επιτέλους το μόντελινγκ. Μου έλεγαν ότι γερνάω, ότι είμαι 40 χρονών και δεν μπορώ να συνεχίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν, η ίδια δεν άκουσε κανέναν, συνέχισε να κυνηγάει τα όνειρά της και να παλεύει για αυτά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)


Πλέον παρουσιάζει το γερμανικό Next Top Model.


Όπως ανέφερε, λατρεύει τις προκλήσεις και καταπιάνεται με οτιδήποτε της ελκύει το ενδιαφέρον.

«Έχω μάθει πως σε όποιο στάδιο της ζωής σου κι αν βρίσκεσαι, πρέπει να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να θέτεις στόχους. Στα 40 σου χρόνια δεν έχεις γεράσει. Του χρόνου θα κλείσω τα 50, όμως έχω ακόμα πολλά να κάνω», δήλωσε.

Βέβαια, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες της ηλικίας της και ακόμη μεγαλύτερες να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους και φροντίζει καθημερινά ακόμα και μέσω των social media να αποτελεί παράδειγμα για εκείνες, αποδεικνύοντας ότι η θηλυκότητα δεν σταματάει μετά τα 30.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)


Στον νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων φρόντισε μάλιστα, να συμπεριληφθούν γυναίκες ηλικίας 65 έως και 70 χρονών.

Τέλος, το διάσημο μοντέλο έκλεισε τη συνέντευξή της αναφερόμενη στα social media και πώς αυτά μπορούν να καταστρέψουν τον ψυχισμό κάποιου.

Η ίδια τα τελευταία 3 χρόνια έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, για να μην επιτρέπει σε κανέναν να χαλάει την ψυχολογία της με τον αρνητισμό του.

«Οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν πολύ κακοί ο ένας με τον άλλο», επισήμανε κλείνοντας το γνωστό τοπ μόντελ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)