Ο Αλέξης Παππάς εδώ και τρεις μήνες είναι ζευγάρι με τη φιναλίστ που δεν επέλεξε στον τελικό του «The Bachelor», αλλά που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, την Κύπρια Άννα Ζένιου. Την ίδια στιγμή, έχουν φουντώσει οι φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει με την Αθηνά New York.

Αμέσως μετά τον τελικό του παιχνιδιού, η Αθηνά επέστρεψε στην Αμερική, λόγω βίζας, και από τότε δεν έχει επιστρέψει. Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Το πρωινό» από τον Γρηγόρη Μπάκα, που συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το γνωστό ηθοποιό, κατά την επιστροφή του από την Κύπρο.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε στον Αλέξη Παππά το όνομα Άννα, με τον ηθοποιό να απαντά με νόημα «ωραίο όνομα». Μετά το τέλος του βίντεο, ο Γρηγόρης Μπάκας έριξε «βόμβα», καθώς αποκάλυψε πως ο Αλέξης Παππάς είναι ζευγάρι εδώ και τρεις μήνες με τη φιναλίστ του «The Bachelor», Άννα Ζένιου και για το λόγο αυτό ταξίδεψε και στην Κύπρο.

Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη στιγμή ο Αλέξης Παππάς ξεχώρισε την Άννα, κάτι που δεν έκρυψε καθ’ όλη τη διάρκεια του ριάλιτι και μάλιστα εξέπληξε το τηλεοπτικό κοινό όταν δεν την επέλεξε και καταρράκωσε την κοπέλα, που είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

«Πώς μπόρεσε να το κάνει αυτό; Μετά από το ραντεβού μας που μου είπε πως με αγαπάει; Έτσι είναι η αγάπη; Απλά δεν θα ξανανιώσω τίποτα για κανέναν. Κάνεις λάθος, μου είπαν, μα δεν άκουσα, φως μου, κανέναν. Λυπάμαι που άνοιξα την καρδιά μου, που αφέθηκα, που ένιωσα τόσα πράγματα και στο τέλος χάθηκαν όλα. Σαν να μην υπήρχαν ποτέ», είχε πει με δάκρυα στα μάτια.

Ακόμη και στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, η Άννα ούτε που τον ανέφερε σαν παρουσία στο reality. Το μόνο που σχολίασε ήταν το γεγονός πως έχει στεναχωρηθεί πολύ, όμως η ζωή συνεχίζεται… «Τραβάω λοιπόν σ’ όλα μια κόκκινη γραμμή, σβήνω μια αγάπη που ‘χε λάθος διαδρομή, αφού το θες ας είν’ αυτή η πιο μεγάλη μας στιγμή. Απόψε ο έρωτας αφήνει το τιμόνι κι εγώ βαδίζω μόνη

Κάπου εδώ κλείνει ο δικός μου κύκλος. Τα λόγια όμως δεν χωράνε μέσα μου αυτήν τη στιγμή. Ίσως κάποια άλλη στιγμή να καταφέρω να βρω τις λέξεις να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω… Ένα όμως είναι το σίγουρο. Το ταξίδι τώρα ξεκινάει! Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου που ήσασταν μαζί μου σε αυτό το ταξίδι, η αγάπη σας είναι η δύναμη μου να συνεχίσω!» είχε γράψει τότε.


Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 8 Φεβρουαρίου 2022