Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Θέμις Μπαζάκα.

Η ηθοποιός με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα» μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τα χρόνια που έζησε στην Αμερική, το διαζύγιό της αλλά και τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού της που την έκανε πιο σκληρή.

Δείτε ακόμη: Θέμις Μπαζάκα - Οι απώλειες που τη συγκλόνισαν, η σχέση με νεότερο άνδρα και ο Δημήτρης Λιγνάδης (Βίντεο)

Η επιστροφή στην τηλεόραση
Μιλώντας για την επιστροφή της στην τηλεόραση η Θέμις Μπαζάκα είπε: «Όταν έβλεπα στο lockdown τηλεόραση, και είδα ότι άρχισαν πάλι να γίνονται πράγματα που είχαν ενδιαφέρον, το ευχήθηκα και ήρθε η τηλεόραση, και μάλιστα με μια σειρά που αγαπώ πολύ. Στη “Σκοτεινή θάλασσα” μου άρεσε το σενάριο, ήξερα τη δουλειά του σκηνοθέτη και όταν μου είπε τους ηθοποιούς είπα “εδώ είμαι”».

Δείτε ακόμη: Θέμις Μπαζάκα - «Όλοι οι σύντροφοί μου με έχουν απατήσει»

Ο θάνατος του αδερφού της
Η Θέμις Μπαζάκα  αναφέρθηκε και στον θάνατο του αδερφού της σε τροχαίο λέγοντας πως ήταν ο λόγος που γύρισε στην Ελλάδα. «Εγώ ήθελα να κάνω κοστούμια και σκηνικά, πήγα στην Αγγλία, πέθανε ο αδελφός μου σε αυτοκινητιστικό 18 χρονών και επέστρεψα για τους γονείς μου. Ήταν τόσο ξαφνικός ο θάνατος του μοναδικού αδελφού μου, που δεν έκλαψα για χρόνια, έγινα πέτρα, σκότωνα τις αναμνήσεις που είχα μαζί του. Μετά από 5-6 χρόνια είδα ένα όνειρο και έκλαιγα για 20 ημέρες. Ένας φίλος μου ψυχίατρος μου είπε να πάω να δώσω ηθοποιός και του απάντησα “τι δουλειά έχω με αυτά τα ψώνια;”».

Πώς μπήκε η υποκριτική στη ζωή της και τα «Πέτρινα χρόνια»
Η Θέμις Μπαζάκα  μίλησε και για το πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική. «Με το ζόρι έδωσα εξετάσεις στο κρατικό βορείου Ελλάδος, δώσαμε 80 παιδιά, πήραν 8, και πέρασα πρώτη με 3 ημέρες προετοιμασία. Όταν μπήκα στη σχολή ένιωθα ότι χωράω ολόκληρη εκεί, ότι δεν περισσεύει τίποτα. Ξεκαθάρισα ότι ήθελα να κάνω σινεμά, και όχι θέατρο. Δούλευα αμπιγέζ σε ταινία και έντυνα χιλιάδες φαντάρους κάθε ημέρα. Πήγαινα κι έκανα το αντίβαρο στο γερανό για να βλέπω πίσω από την κάμερα. Ήμουν τρελαμένη για το σινεμά, ήθελα να τα κάνω όλα.

Το πρώτο βραβείο το πήρα για “Το ρεμπέτικο”. Όσο ήμουν στο δεύτερο ρόλο είχα προτάσεις. Μετά “Τα πέτρινα χρόνια” δεν είχα ούτε μισή πρόταση. Άρχισε να μου στέλνει λεφτά ο μπαμπάς μου».

Ο γάμος, η Αμερική και το διαζύγιο
Η Θέμις Μπαζάκα  μιλώντας για την προσωπική της ζωή, τα χρόνια στην Αμερική αλλά και το αναπόφευκτο διαζύγιο είπε: «Παντρεύτηκα και έμεινα 5 χρόνια στην Αμερική, πρώτα έμεινα έγκυος και μετά παντρεύτηκα για την υπηκοότητα. Ο άνδρας μου μετά ήρθε Ελλάδα για 2 χρόνια, εγώ δούλευα ακατάπαυστα, εκείνος μόνος με το μωρό και χωρίσαμε, αλλά μείναμε φίλοι.

Η αγάπη δεν είχε φύγει. Μετά από 6-7 χρόνια πέθανε, πολύ μικρός. Το να βρεις ένα σύντροφο και όχι κάτι ευκαιριακό ήταν πάντα όνειρό μου, κατά διαστήματα είχα, κατά διαστήματα δεν έχω. Να παντρευτώ δεν είχα ποτέ επιθυμία. Δεν έχω δει τον εαυτό μου σαν νυφούλα ποτέ. Ονειρευόμουν να φτάσω μέχρι το τέλος της ζωής μου με έναν άνθρωπο. Δε μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, δε δημιουργήθηκε η συνθήκη να ζήσω με έναν άνθρωπο μετά από τον άνδρα μου και από μία πολύ μεγάλη σχέση».

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί όλη τη συνέντευξη: