Είναι από τα πιο όµορφα ζευγάρια της showbiz. Εκείνη, µια καλλονή, µε πρόσωπο βγαλµένο από παραµύθι, και εκείνος γοητευτικός σαν πρίγκιπας!

Η Έλενα Πιερίδου και ο Γιώργος Αµούτζας είναι το φρέσκο ζευγάρι που αποφάσισε δειλά-δειλά να εκφράζεται δηµόσια.

Η Έλενα δεν δίστασε να αναρτήσει την πρώτη κοινή φωτογραφία τους, αλλά και ένα βίντεο από τη στιγµή που ο αγαπηµένος της έσβηνε τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας του.

Ο νεαρός ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην επιτυχηµένη σειρά του Alpha «Σασµός», καθώς υποδύεται τον Νικηφόρο, µοναχοπαίδι του
Στεφανή και της Βασιλικής, ενώ η αγαπηµένη του έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της Ελένης στην πετυχηµένη σειρά του ΣΚΑΪ «Τατουάζ».

Η γνωριµία τους έγινε πριν από έναν χρόνο περίπου, την περίοδο που τα κρούσµατα είχαν αυξηθεί πολύ, µε αποτέλεσµα να έρθει το δεύτερο lockdown.

Η Έλενα, που ζει στην Κύπρο, δεν µπορούσε να ταξιδέψει και έτσι άρχισαν να µιλούν µε µηνύµατα.

Λίγους µήνες µετά, συναντήθηκαν και ξεκίνησε µια όµορφη σχέση. Αν και το σπίτι της είναι στην Κύπρο και συγκεκριµένα στη Λεµεσό, όπου βρίσκεται και το πατρικό της, ένα υπέροχο σπίτι µε πισίνα, όπου κάνουν κάθε καλοκαίρι τις βουτιές τους µε την αδερφή της, Ιφιγένεια, αυτή την περίοδο έχει µετακοµίσει στην Αθήνα.

Από τη µία ο έρωτας, από την άλλη η δουλειά -καθώς εργάζεται και ως µοντέλο, ενώ ήδη έκλεισε µια δουλειά για γνωστό hair salon στο κέντρο-, δεν της επιτρέπουν να ζει για πολύ στην Κύπρο. Όσο για την τελευταία τους εξόρµηση; Ήταν στην Αττική, όταν η «Ελπίδα» έφερε τον χιονιά, και το ζευγάρι το απόλαυσε.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 5/02/2022