Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε ένα πολύ γλυκό βίντεο στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram, στο οποίο ήταν αγκαλιά με την αγαπημένη της γιαγιά Τούλα.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης, και το τηλεοπτικό κοινό την έχει πραγματικά λατρέψει για τον ευγενικό χαρακτήρα της και το πηγαίο χιούμορ της.

Η Δανάη Μπάρκα, πριν από κάποιες ημέρες, είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το ατύχημα που είχε η γιαγιά της και η ίδια φυσικά δέχτηκε σωρεία μηνυμάτων από εκείνους, που της ευχήθηκαν περαστικά. Η όμορφη και καλοσυνάτη παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο με την αγαπημένη γιαγιά Τούλα, η οποία είναι πλέον πολύ καλύτερα στην υγεία της και ανυπομονεί να επιστρέψει και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Η ίδια έγραψε στην λεζάντα του βίντεο της: «Ε, πέσαμε πριν 10 μέρες, χτυπήσαμε, κάναμε τα ράμματα μας, γίναμε μωβ παντού, πάθαμε οι γύρω γύρω 10 εγκεφαλικά απ την τρομάρα και μόλις ακούσαμε το πρώτο "Δαναη μου, ποτέ θα κάνεις παιδάκι να το μεγαλώσω;» βεβαιωθήκαμε ότι όλα είναι καλά"... Ανέβασα ένα στορι πριν, είδατε τον επίδεσμο και τα μηνύματα που πηρα ρωτώντας με «τι έπαθε η γιαγιά μας» ήταν τόσα πολλά που ακόμα Κλάιω... Είναι καλά, περασαν 10 μέρες ήδη και όλα σούπερ. Σήμερα τραγουδήσαμε, φτιάξαμε νύχια, μιλήσαμε στο τηλέφωνο με όλη την Ελλάδα και με ρώτησε «πότε θα ξανά αρχίσω γυρίσματα για την εκπομπή;» Ε, όποτε όντως όλα καλά! Σας ευχαριστώ και σας ευχαριστεί για την αγάπη…μου φώναζε φεύγοντας να σας δώσω την ευχή της! #γιαγιαΤουλα Να λέμε σ αγαπω παιδιά…μεγάλη λύτρωση κι ευτυχια.».