Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν καλεσμένη η Κατερίνα Στικούδη και μίλησε για όλα. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πόσο έχει αλλάξει τη ζωή της με τον ερχομό του γιου της, Βύρωνα. Αναφέρθηκε στην μητρότητα, στο J2US και γενικά στην καριέρα της.

«Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Πρέπει να κάνουμε αυτό που μας αρέσει. Μουσικά εκφράζομαι. Το γουστάρω πάρα πολύ, το λέει η ψυχούλα μου να το πω λίγο λαϊκά. Μου αρέσει πάρα πολύ, το ευχαριστιέμαι. Έχω πράγματα να πω και να δώσω», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη για την ενασχόληση για τη μουσική.

Μιλώντας για τον γιο της εκμυστηρεύτηκε: «Το μπεμπάκι είναι 3,5. Είναι απίθανος. Είναι πολύ καλός. Έχω πει δεν θέλω να μιλάω πάρα πολύ γιατί θέλω όταν αρχίσω να μιλάω να ξέρει ότι μιλάω για αυτόν. Να έχει μια αντίληψη. Να έχει μεγαλώσει λίγο. Να μάθει κάποια πράγματα. Ένα πράγμα θα σου πω, τον φωνάζω φουντούκι. Έχει κάτι μαγουλάκια, είναι υπέροχος».


Η Κατερίνα Στικούδη δεν δίστασε να αναφέρει το πόσο την έχει βοηθήσει και πόσο την έχει στηρίξει ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης και τόνισε: «Όταν έρχεται ένα νέο μέλος η επικοινωνία είναι το πιο σημαντικό από όλα. Να μπορούμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Νιώθω τυχερή. Ο Βαγγέλης είναι εξαιρετικός».

«Πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Η συμπεριφορά της παραγωγής ήταν άψογη. Μου αρέσει πολύ η έννοια του show γενικά, αλλά τρελάθηκα με το live. Αν σκεφτείς όσα έχω κάνει ήταν γραμμένα, έχει άλλη αδρεναλίνη το live. Με τρελαίνει. Κάτι παθαίνω», αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στο J2US και για το τι θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση από εδώ και πέρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: