Καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και στον Νίκο Μουτσινά ήταν η Κατερίνα Στικούδη το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για το πώς είναι να είσαι μαμά, για την καριέρα και το νέο της άλμπουμ, αλλά και για τη συμμετοχή της στα backstage του J2Us.

Για τις εμφανίσεις της και το πόσα δίνει στη δουλειά της, ακόμη και όταν ήταν έγκυος η Κατερίνα Στικούδη είπε:

«Την πονάω τη δουλίτσα μου. Την αγαπάω, την πονάω και ευτυχώς έχω βρει τους κατάλληλους ανθρώπους που έχουν την ίδια τρέλα με μένα και την ίδια όρεξη».

ΑΑναφερόμενη στον γιο της είπε:

αφερόμενη στον γιο της είπε:

«Εί

«Είναι τρεισήμισι μηνών τώρα, είναι απίθανος. Έχω πει ότι δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί θέλω όταν αρχίσω να μιλάω να ξέρει ότι μιλάω γι’ αυτόν, να έχει μεγαλώσει λίγο. Ένα πράγμα θα σου πω, τον φωνάζω φουντούκι. Έχει κάτι μαγουλάκια υπέροχα».

ναι τρεισήμισι μηνών τώρα, είναι απίθανος. Έχω πει ότι δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί θέλω όταν αρχίσω να μιλάω να ξέρει ότι μιλάω γι’ αυτόν, να έχει μεγαλώσει λίγο. Ένα πράγμα θα σου πω, τον φωνάζω φουντούκι. Έχει κάτι μαγουλάκια υπέροχα».«Είναι τρεισήμισι μηνών τώρα, είναι απίθανος. Έχω πει ότι δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί θέλω όταν αρχίσω να μιλάω να ξέρει ότι μιλάω γι’ αυτόν, να έχει μεγαλώσει λίγο. Ένα πράγμα θα σου πω, τον φωνάζω φουντούκι. Έχει κάτι μαγουλάκια υπέροχα».

Για τη μητρότητα γενικά πρόσθεσε:

«Εμείς οι γυναίκες έχουμε πολύ πολύ πιο μεγάλη δύναμη από όσο νομίζουμε. Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, μπορούμε και να δουλεύουμε και αν υπάρχει και στήριξη από τον άντρα, είναι πολύ σημαντικό σε ένα σπίτι. Δεν είναι μόνο η γυναίκα, είναι δύο οι γονείς, ο ένας να βοηθάει τον άλλον, να μπορούν να συνεννοηθούν, η επικοινωνία όταν έρχεται ένα νέο μέλος είναι το πιο σημαντικό όλα. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή. Ο Βαγγέλης είναι εξαιρετικός, τι να πω τώρα», είπε η Κατερίνα Στικούδη

Για την εμπειρία της στο J2Us είπε:

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, μου άρεσε πάρα πολύ και η συμπεριφορά της παραγωγής ήταν εξαιρετική, κάτι που σπανίζει στη δουλειά μας.

Ήταν πολύ ωραίο όλο το στήσιμο, οι συνεργάτες, πέρασα πάρα πολύ ωραία Το live έχει άλλη αδρεναλίνη».