Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Η γνωστή art director, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την Βίκυ Καγιά σήμερα και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα η παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά είχε πει: «Δεν με πήρε η Ζενεβιέβ για “χρόνια πολλά” στη γιορτή μου. Όχι, δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Οι άνθρωποι αλλάζουν δρόμους, οι άνθρωποι αλλάζουν παρέες, οι άνθρωποι αλλάζουν πεποιθήσεις. Δεν μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να σε πάρει τηλέφωνο με το ζόρι. Έχω να μιλήσω με την Ζενεβιέβ πάνω από έναν χρόνο. Δεν έχουμε επαφή».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις της πρώην συνεργάτιδάς της λέγοντας: «Το είδα κι εγώ αυτό που είπε. Με τη Βίκυ έχουμε προσωπική σχέση πολλών ετών. Δεν θα το λύσω με εσάς. Όντως έχουμε χαθεί, οι ζωές μας έχουν πάρει απόσταση. Μίλησα μαζί της. Την πήρα τηλέφωνο. Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Δεν υπάρχει τίποτα. Θα τα ξαναβρούμε, θα αποκτήσουμε ξανά επαφή. Δεν είναι κάτι σημαντικό», ξεκαθάρισε .

Όσον αφορά αν θα προτιμούσε τον Γιώργο Καράβα ή την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για την παρουσίαση του GNTM, απάντησε: «Ο Γιώργος έκανε μια πάρα πολύ καλή δουλειά στην παρουσίαση. Σε θέμα εμπειρίας στο μόντελινγκ και τα δύο παιδιά έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στο εξωτερικό. Και οι δύο είναι αξιόλογοι. Ο Γιώργος όμως έχει το ταλέντο της παρουσίασης σε σχέση με όλους μας, ήταν άψογος και κανείς δεν μπορεί να του το πάρει αυτό».