Πιο συγκεκριμένα, ο Όρφέας Αυγουστίδης περιέγραψε πώς βίωσε το γάμο της μητέρας του ενώ η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρθηκε στην πρώτη εντύπωση που της έκανε η σύντροφος του γιου της, Γεωργία.

Μόνο τα καλύτερα είχε να πει η Μαρία Τζομπανάκη για τη Γεωργία, και την πρώτη τους γνωριμία

«Όταν γνώρισα τη Γεωργία και είδα τη σχέση τους, να ξυπνάς και να κοιμάσαι στον ίδιο χώρο, να τρως και να συναλλάσσεσαι, λέω εδώ είναι, αυτή είναι η νύφη μου. Από τη συμπεριφορά του Ορφέα πριν, είχα καταλάβει ότι πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο, όταν τη γνώρισα είπα, αυτή είναι ένας κορίτσαρος, μια βασίλισσα για να πάρει τη θέση της προηγούμενης βασίλισσας στην οικογένεια».

Δείτε ακόμη: Ορφέας Αυγουστίδης: Πώς αντιδρά στην «πίεση» της μητέρας του για θρησκευτικό γάμο (Βίντεο)

Ορφέας Αυγουστίδης- Για τον γάμο της μητέρας του
«Δεν είναι μια στιγμή που ονειρεύεσαι ότι θα τη ζήσεις γιατί δεν προβλέπεται μια τέτοια στιγμή. Δηλαδή το να είσαι γονιός και να ονειρεύεσαι ότι κάποια στιγμή θα δεις το παιδί σου φαντάρο ή γαμπρό, ναι αλλά τώρα μεγαλώνοντας να πεις… "Ναι, δυο όνειρα έχω! Να γίνω σκηνοθέτης και να παντρέψω την μάνα μου". Ε, δεν το λες».



Δείτε ακόμη: Ο Ορφέας Αυγουστίδης φωτογραφίζει την αγαπημένη του και τον γιο τους

Τα συναισθήματά του όμως άλλαξαν
«Εκείνη τη στιγμή ένιωθα πολύ ωραία, ζωντανός γιατί ήμουν παρών και ζούσα αυτό που συνέβαινε εκείνη τη στιγμή. Έβλεπα τη μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ και σέβομαι και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτι. Δεν μπορώ να το στολίσω με παραπάνω λέξεις και να το περιγράψω κάπως αλλιώς γιατί έτσι το βίωσα».

Σημειώνεται ότι η «καπετάνισσα» όπως την αποκαλούν στον «Σασμό», τον Σεπτέμβριο του 2016 παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Βάλβη στην αγαπημένη της Κρήτη. Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε έναν άκρως παραδοσιακό κρητικό γάμο στο χωριό Μαργαρίτες Μυλοποτάμου, ενώ στην εκκλησία την είχε οδηγήσει ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: