Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έντυσε όλη την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα στα λευκά. Το χιόνι όμως είναι και μία αφορμή για να θυμηθούμε την παιδικότητά μας, γι’ αυτό και οι celebrities δεν έχασαν ευκαιρία για παιχνίδια.

Πολλοί αποφάσισαν να μοιραστούν αυτές τις όμορφες στιγμές με φωτογραφίες που πόσταραν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Αρκετοί βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία να φωτογραφίσουν τις χιονισμένες αυλές ή γειτονιές τους και να αναρτήσουν φωτογραφίες που τους δείχνουν να χαίρονται το χιόνι και το τοπίο γύρω τους.

Στο νέο της πια σπίτι στην Κηφισιά, η Ελένη Μενεγάκη ξύπνησε από νωρίς το πρωί μαζί με τη μικρή της κόρη, Μαρίνα, και το σκύλο τους, τον Σούμο, για να παίξουν με το χιόνι, κάνοντας μάλιστα μία διαπίστωση: «Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ! Μόλις δω χιόνι στον κήπο, κάνω σαν μικρό παιδί».







Από την άλλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης απολαμβάνει το χιόνι από το παράθυρο του σπιτιού του, η Δανάη Μπάρκα κάνει σαν παιδί, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγκαλιά με το δικό της σκυλάκο ποζάρει σαν Queen του Χιονιού, η Ταμίλα Κουλίεβα χαίρεται που… αποκλείστηκε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε από το στούντιο για να παίξει με το χιόνι. Το ίδιο έκανε και η Φαίη Σκορδά, που έπαιξε χιονοπόλεμο με τους συνεργάτες της!





Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 26 Ιανουαρίου 2022