H κακοκαιρία Ελπίδα έχει παραλύσει τα πάντα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας- κυρίως στην Αττική, όπου έφερε μποτιλιάρισμα στους δρόμους και την Αττική Οδό - όμως ο υπόλοιπος κόσμος, διάσημος και μη κατάφεραν να το χαρούν και με το παραπάνω. Άλλοι βγαίνοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, άλλοι στους δρόμους και τις γειτονιές και άλλοι κάνοντας βόλτα στο βουνό (όσοι είχαν πρόσβαση και τα κατάφεραν). 

Υπήρχαν όμως και γνωστά πρόσωπα που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και βγήκαν στα χιόνια, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, είτε απολαμβάνοντας το μπάνιο τους στην θάλασσα.

Όπως η Σοφία Λεοντίτση η οποία όχι μόνο απόλαυσε τα χιόνια με τον γιο της αλλά είπε να κάνει και μία ξεχωριστή φωτογραφία. Έτσι, φόρεσε το κατακόκκινο αποκαλυπτικό μαγιό της και βγήκε στο μπαλκόνι, ποζάροντας μέσα στα χιόνια.

Μάλιστα, κάτω από την ανάρτησή της έγραψε: “Όταν μπερδεύεις την κακοκαιρία ΕΛΠΙΣ με την ελπίδα ότι θα πας για μπάνιο” τρολάροντας την όλη κατάσταση!»
















Το ίδιο… τολμηρή όμως εμφανίστηκε και η Κατερίνα Δαλάκα η οποία αφού μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στον… Βόρειο Πόλο, πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο ένα… μπουστάκι!

Βλέπετε, η νικήτρια του Survivor το 2019 έχει περάσει πολλές δυσκολίες για να… κωλώνει μπροστά σε λίγο χιόνι!















Το ίδιο τολμηρά ακόμα αντιμετώπισαν την κακοκαιρία Ελπίδα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η άλλοτε συμπαίκτριά της στο περυσινό Survivor, Καρολίνα Καλύβα οι οποίες βγήκαν μέσα στα χιόνια και έκαναν γυμναστική. Και να ήταν μόνο αυτό; Βγήκαν στον χιονιά με… μαγιό, κάνοντάς μας να… πουντιάσουμε.

Εκείνες όμως δεν κατάλαβαιναν τίποτα! Έκαναν τη γυμναστική τους και το ευχαριστήθηκαν με απόλυτο συγχρονισμό και καλή διάθεση.














Τη λάμψη και τη δόξα της Κένταλ Τζένερ φαίνεται πως ζήλεψε η Σία Βοσκανίδου, μιά από τις πιο διάσημες παίκτριες του Bachelor.

Η τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει τη δική της διαφορετική φωτογράφιση στα χιόνια. Δεν πόζαρε με τα χειμωνιάτικα και τα παλτό της, αλλά με το μαγιό της.

Με ένα φούξια μικροσκοπικό μαγιό που αναδεικνύει τη σιλουέτα της, η Σία Βοσκανίδου κολάζει τον ανδρικό πληθυσμό. Η παίκτρια του Bachelor δε δίστασε να κάνει το challenge και προκάλεσε και άλλες φίλες της να κάνουν το ίδιο.

«Όταν βλέπεις άσπρη μέρα πρέπει να την εκμεταλλεύεσαι_Σωστάαα; (Πάγωσα ώσπου να την βγάλω λιγάκι μόνο ) Κορίτσιαααα μου σας προκαλώωω».














Παράλληλα η  Ελένη Φουρέιρα αψήφησε τις χαμηλές θερμοκρασίες και βγήκε να απολαύσει το χιόνι.

Απόλυτα ταιριαστή με το τοπίο, φορώντας λευκό μπουρνούζι  και ψηλοτάκουνες γόβες η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε και τρέλανε το Instagram.

«Με λίγη τύχη, ίσως χιονίσει ακόμα και για εμάς» έγραψε η ίδια στην λεζάντα.
















Υπήρχαν όμως και γνωστοί Έλληνες, που ήταν αρκετά τολμηροί και βγήκαν στα χιόνια, χωρίς μπλούζα, είτε με το εσώρουχο τους, είτε απολαμβάνοντας το μπανι τους στην θάλασσα παρά το γεογονός ότι το χιόνι έφθασε μέχρις τις παραλίες της Αττικής.

Γεννημένος στα Γιάννενα με καταγωγή από τα Ζαγόροχώρια ο Θανάσης Αλευράς υποδέχτηκε με τεράστιο χαμόγελο το χιόνι. αν προβλήματα. Ο Θανάσης Αλευράς αψήφησε το κρύο επέλεξε να ποζάρει στα χιόνια ημίγυμνος. Ο ηθοποιός φόρεσε μόνο την κίτρινη φόρμα του, ένα σκουφί στο κεφάλι και γυαλιά ηλίου. Χωρίς μπλούζα, αλλά με περίσσιο θάρρος πόζαρε χαμογελαστός στο λευκό τοπίο. «Δεν κρύβεται λέμε η χαρά του Γιαννιώτη! Τί όμορφη μέρα που ξημέρωσε. Να παίξετε και να το απολαύσετε», έγραψε.














Το μοντέλο και personal trainer Μάνος Βροτζάκης ταξίδεψε στον Παρνασσό, λίγο πριν έρθει η κακοκαιρία Ελπίδα στην Αττική και πόζαρε χθες κάνοντας σκι, χωρίς μπλούζα και σχολίασε στην ανάρτηση του: «Έσυ κάνει μπάνιο στο χιόνι;».















Ο Γιάννης Σπαλιάρας επίσης βγήκε έξω από το σπίτι του για να απολαύσει το χιόνι, φορώντας μόνο ένα σκουφάκι στο κεφάλι, αρβύλες και το μποξεράκι του και σχολιάζει με χιούμορ στο στόρι που δημοσίευσε: «Αποφεύγουμε τις μετακινήσεις, μόνο τα σκουπίδια».

1a
2a
3a


Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του MEGA Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και νεαρός ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα,  φαίνεται να μην πτοήθηκε από την κακοκαιρία Ελπίδα η οποία έχει κατακλύσει με τον χιονιά ολόκληρη την χώρα, από τα ξημερώματα της Δευτέρας.


Ποζάροντας χωρίς την μπλούζα του και δείχνοντας το καλογυμνασμένο του κορμί, ο ηθοποιός του MEGA μαγνήτισε τα βλέμματα στο instagram με τη νέα του ανάρτηση.
















Ο Γιώργος Μανίκας αφηφώντας το κρύο φόρεσε το μαγιό του, πήρε το αυτοκίνητο του και έφθασε μέχρι την παραλία της Γλυφάδας και έριξε την βουτιά του, παρά το γεγονός, ότι το χιόνι έφθασε μέχρι την θάλασσα.

1_4
2_4
3_4


Τέλος ο Γιώργος Κόρομι που γνωρίσαμε πέρυσι μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor 5 και κατάφερε να φθάσει μέχρι τον ημιτελικό κατακτώντας την τέταρτη θέση,  είναι χειμερινός κολυμβητής εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς η κακοκαιρία δεν τον… προβλημάτισε κι έτσι μαζί με τη σύντροφό του, κολύμπησαν στα παγωμένα νερά της παραλίας του Αλίμου.

Ο “Κόρο”, όπως είναι το παρατσούκλι του, φάνηκε αρκετά… άνετος στη θάλασσα, προσκαλώντας τους followers του στο Instagram να πάνε κι εκείνοι για μπάνιο. Την ίδια στιγμή, η κοπέλα του, Τίνα, ακούγεται στο βίντεο να λέει στα αγγλικά να φωνάξει κάποιος ασθενοφόρο, αστειευόμενη προφανώς για το κρύο που έχει.

Μάλιστα ο ίδιος δμηοσίευσε τα στιγμιότυπα στο προφίλ του και έγραψε: «"To appreciate the beauty of a snowflake it is necessary to stand out in the cold." Έτσι λοιπόν είπα σήμερα να κατέβω στην παραλία να απολαύσω τις νιφάδες χιονιού που πέφτανε ασταμάτητα αψηφώντας το κρύο και την κακοκαιρία εν ονόματι "Ελπίδα". Ήταν ευκαιρία λοιπόν να κάνω και μια βουτιά για να τονωθώ με ένα φυσικό "botox" !!! Ειχα την καλύτερη παρέα φυσικά μαζί μου που ακολούθησε πιστά ακόμα και στην βουτιά!!! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!!».