Τα γενέθλιά της μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγό, Φίλιππο, συγγενείς και φίλους γιόρτασε το Σάββατο η Νίνα Φλορ.

Η κόρη του δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, που πριν από λίγους μήνες παντρεύτηκε τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στην Αθήνα, έκλεισε τα 35 της χρόνια. Η Νίνα Φλορ δέχθηκε την πιο ξεχωριστή έκπληξη από τον σύζυγό της, Φίλιππο.



Όπως αναφέρει το okmag.gr, ο Φίλιππος οργάνωσε μια μικρή γιορτή με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα και φρόντισε η τούρτα για τη σύζυγό του να είναι υπερπαραγωγή. Η τούρτα της Νίνα Φλορ αναπαριστούσε ένα από τα αγαπημένα της αλμυρά πιάτα και έγραφε πάνω «Χρόνια Πολλά Νίνα».



Ο στολισμός ήταν αριστοκρατικός και το art de la table της γιορτής ιδιαίτερα προσεγμένο: Λευκό τραπεζονάντηλο κεριά και διακόσμηση με αληθινά λουλούδια συνέθεσαν ένα τέλειο γιορτινό σκηνικό. Φυσικά, τα λουλούδια που επέλεξε ο Φίλιππος για τη σύζυγό του ήταν τριαντάφυλλα σε παστελ απόχρώσεις και παιώνιες – όπως είχε επιλέξει και στο νυφικό μπουκέτο της, σε λευκή τότε απόχρωση.



Η Νίνα Φλορ μάλιστα επέλεξε ένα φλοραλ φόρεμα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, ενώ ιδιαίτερα τρυφερές ήταν οι φωτογραφίες με το φιλί και την αγκαλιά στον σύζυγό της που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram Story της.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε ότι τα φετινά γενέθία και η μικρή γιορτή που της οργάνωσε ο Φίλιππος ήταν η καλύτερη έκπληξη. «Το καλύτερο δώρο γενεθλίων από τον Φίλιππο», ανέφερε σε ανάρτησή της η Νίνα Φλορ για την έκπληξη που της έκαναν.