Η Μαρία Τζομπανάκη, η τηλεοπτική «Καλλιόπη» από τη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός» ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος - Ενωπίω». Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό της με τον πρώτο της σύζυγο, Ντίνο Αυγουστίδη, για τον γιο τους Ορφέα αλλά και για το εγγόνι που της έχει αλλάξει τη ζωή.

Μιλώντας για το διαζύγιό της είπε: «Παίζει ρόλο η εμπειρία κι η ανατροφή μας. Εγώ είχα μια αυστηρή ανατροφή της μονογαμικής σχέσης, Κρήτη, αδέρφια, αγόρια. Ο Ντίνος προέρχεται από την Μικρά Ασία, άλλες καταβολές κι αριστερή οικογένεια. Μια πιο ανοιχτή σκέψη για αυτές τις σχέσεις. Αργήσαμε να το καταλάβουμε. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι ο τέταρτος αδερφός μου. Είμαστε πολύ συνδεδεμένοι. Φαντάσου ότι βγήκα δημόσια και του είπα ένα τραγούδι για να τον αποχαιρετήσω και να κοινοποιήσω στον κόσμο, ναι χωρίσαμε. Ενώ ήμασταν σε διάσταση. Έπρεπε να τελειώνει αυτό», είπε η Μαρία Τζομπανάκη.


Ο Ορφέα ήθελε να πληρωθεί από τα 8 του χρόνια
Η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη όταν μίλησε για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, με τον οποίο στον «Σασμό» παίζουν και τηλεοπτικά την μητέρα με τον γιο.

«Ο Ορφέας είχε παίξει μαζί με τον γιο του Καφετζόπουλου σε μια τηλεταινία, μια σκηνή όταν ήταν 8 ετών. Όταν πήγαμε σπίτι μου λέει μαμά πότε θα πληρωθώ; Του λέω δεν θα πληρωθείς. Ο Ορφέας είναι δίκαιος αλλά έχει το στοιχείο του επαγγελματισμού από τότε. Όταν τον είδα να παίζει στου Περάκη την ταινία, τον είδα την ημέρα της πρεμιέρας και λέω το παιδί μου θα γίνει ηθοποιός, δεν του είπα τίποτα τότε. Μετά τον πήρε η Ελένη Ράντου και έπαιξε στις “Νύχτες Ραδιοφώνου” και όταν τον είδα να παίζει και να είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα πάνω στη σκηνή έβαλα τα κλάματα, γιατί κατάλαβα ότι το παιδί μου έχει ένα δώρο και φέτος έκλαψα όταν τον είδα σε αυτή την παράσταση που παίζει» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.


Μαρία Τζομπανάκη: Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη
Μιλώντας για τον εγγονό της και την στιγμή που έμαθε πως θα γίνει γιαγιά, η Μαρία Τζομπανάκη «λύγισε» ξεσπώντας σε δάκρυα συγκίνησης: «Η ζωή μου βουρκώνει ολόκληρη, έχω μεγάλη αδυναμία στο εγγόνι μου», ανέφερε.

«Όταν έμαθα ότι έρχεται το εγγόνι μου σκέφτηκα “ο γιος μου θα γίνει πατέρας”. Είπα πως θα ζήσω και θα χαρώ τη ζωή μου. Όταν το παιδί άρχισε να επικοινωνεί και να μας αναγνωρίζει τώρα που μεγαλώνει είπα πως αυτό το παιδί είναι σαν δικό μου, είναι ο γιος του γιου μου και ξαναζώ τη γέννηση του γιου μου, αλλά το πρώτο μου συναίσθημα ήταν ότι το παιδί μου γίνεται πατέρας».


Ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλά για τη συνεργασία με την μητέρα του
«Για μένα ήταν μια πραγματικότητα, οι γονείς μου έκαναν αυτή τη δουλειά, αυτό ήταν το επάγγελμα τους. Εγώ πάντα ονειρευόμουν το σινεμά, η υποκριτική άργησε να μπει στο μυαλό μου. Έχουμε μια σχέση υπέροχη με διαδρομή και διακυμάνσεις μέχρι τώρα και αυτή μετράει. Σε σχέση με τη δουλειά τους επέτρεψα να με συμβουλέψουν, να τους ακούσω με επιλογές, και αποφάσεις. Τώρα είμαι ήρεμος.

Είναι πολύ ωραία εμπειρία που παίζουμε μαζί. Είναι μεγάλη χαρά και είμαι πολύ συγκινημένος. Και οι δύο το χαιρόμαστε. Είναι δώρο. Είμαστε ψύχραιμοι και το αντιμετωπίζουμε έτσι. Ευχαριστιέμαι τη μαμά μου και την απολαμβάνω να παίζει. Λιώνει η γιαγιά Μαρία, έχει αδυναμία στον γιο μου Αχιλλέα. Και εγώ λιώνω όταν τους βλέπω μαζί. Η μαμά Μαρία έχει τον δυναμισμό με την περιβολή της μαμάς. Και αγάπη και προστασία και αγκαλιά και όλα», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης για την μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: