Τα σχόλια της Σίσσυς Χρηστίδου σχετικά με το βιασμό γυναίκας στη Θεσσαλονίκη και τα πάρτι σε δωμάτια ξενοδοχείων φαίνεται πως ενόχλησαν κάποιους, που τα παρερμήνευσαν, κατηγορώντας την παρουσιάστρια για «victim blaming» και «ξέπλυμα» των ενόχων.

Συγκεκριμένα, ένα της tweet ήταν που προκάλεσε την οργή ενός χρήστη. Στη δημοσίευσή της, η Σίσσυς Χρηστίδου αναφέρει: «Πάρτυ δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου φίλη μου. Και αν μπορεί ένα κορίτσι που θα κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να σκεφτεί πριν δεχτεί να παρευρεθεί, εγώ θα το φωνάζω όπως το φώναξε και το θύμα. Και πέστε να με φάτε. Δεν τη μετέφεραν. Πήγε μόνη της μετά την σουίτα σε άλλο δωμάτιο, γιατί δεν μπορούσε να οδηγήσει».


Διαβάζοντας την ανάρτησή της, ο χρήστης του Twitter έκανε ένα απαράδεκτο σχόλιο, αναφερόμενος στην αποβολή που είχε η παρουσιάστρια στο παρελθόν και τόνισε πως είναι καλύτερα που έχασε το παιδί της. «Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε. Σώθηκε από εσάς», έγραψε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την οργή της Σίσσυς Χρηστίδου.



Αμέσως, η παρουσιάστρια αναδημοσίευσε το απάνθρωπο σχόλιο και πάνω από αυτό έγραψε: «Είναι αλήθεια τελικά. Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι».


Όπως είναι λογικό, εκατοντάδες χρήστες του Twitter πήραν το μέρος της παρουσιάστριας, καταδικάζοντας την «κακία» του χρήστη που σχολίασε, αγγίζοντας ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.