Μια ωραία έκπληξη περίµενε τους θαµώνες γνωστού εστιατορίου στη Νέα Σµύρνη. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγες ώρες πριν από την τηλεοπτική πρεµιέρα του «MasterChef» στο Star, µαζί µε τη σύντροφό του επισκέφτηκαν το νέο restaurant «Cavaliere» στη Νέα Σµύρνη, όπου ένας εκ των ιδιοκτητών είναι καλός του φίλος.

Μαζί µε την όµορφη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, που γνωρίσαµε καλύτερα µέσα από τις «Αγριες µέλισσες» ως Ζορζέτ, πέρασε την είσοδο του εστιατορίου το Σάββατο στις 5.30 το απόγευµα. Αφού κάθισαν, άρχισαν να παραγγέλνουν διάφορα πιάτα. Από ορεκτικά, κυρίως, µέχρι και γλυκά. Ο Λ. Κουτσόπουλος τα δοκίµασε όλα µε προσοχή και ηρεµία και έδειχνε να απολαµβάνει κάθε µπουκιά.

Αν και η ώρα περνούσε, εκείνος ήθελε να δοκιµάσει και άλλες δηµιουργίες του ταλαντούχου σεφ Βασίλη Τσατσάκη. Ετσι, προκειµένου να παραχωρήσουν το τραπέζι στους πελάτες, οι δυο τους κάθισαν στο µπαρ, όπου συνεχίστηκε το τεστ γευσιγνωσίας.

Το φαγητό, αλλά όχι την όρεξη του γνωστού σεφ, διέκοψε ένας θαυµαστής του, που τον πλησίασε. Ο σεφ απαντούσε µε χαµόγελο στις ερωτήσεις, ενώ φωτογραφήθηκαν και µαζί. Η σύντροφός του ήταν διακριτική, δοκίµασε και εκείνη αρκετά φαγητά και οι δυο τους έδειχναν πολύ δεµένοι. Το ζευγάρι είναι µαζί δύο χρόνια, όµως όλο αυτό το διάστηµα το κρατούσαν κρυφό και µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου µίλησε στην εκποµπή της Ιωάννας Μαλέσκου για τη σχέση της και το πώς γνωρίστηκε µε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο λέγοντας: «Ε, τι να πούµε για τον σεφ; Ο σεφ είναι ένας! Φυσικά και έρχεται να µε δει στις πρεµιέρες µου. Με βλέπει στην τηλεόραση και µου λέει τη γνώµη του. Πολύ αντικειµενικά και µε όµορφο τρόπο. Γνωριστήκαµε µέσα από µια συζήτηση στο Instagram. ∆εν θυµάµαι αν µε προσέγγισε πρώτος εκείνος. Κάπως έγινε... Είναι πολύ ωραίος άντρας. Οχι, δεν τον ζηλεύω. Ούτε αυτός µε ζηλεύει. Στο πρώτο µας ραντεβού, βγήκαµε έξω. Κάνει πολλά ωραία φαγητά, αλλά δεν έχω κάποιο αγαπηµένο». Το ζευγάρι λίγο µετά τις 10 το βράδυ αποχώρησε από το εστιατόριο, αφού πρώτα ο Λεωνίδας έδωσε τα συγχαρητήριά του στον σεφ Βασίλη Τσατσάκη.

Δείτε την εικόνα

Κουτσοπουλος-Μιχαλοπουλου
*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 15 Ιανουαρίου 2022