Η Βίκυ Κάβουρα για άλλη µία φορά αποδεικνύει ότι έχει στυλ. Η ταλαντούχα ηθοποιός πριν από λίγο καιρό λάνσαρε την πρώτη της σειρά µε γυναικεία εσώρουχα, τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά. Η συλλογή περιλαµβάνει, εκτός από εσώρουχα, homewear και στυλάτες φόρµες. Σχεδόν όλα τα εσώρουχα µπορούν να φορεθούν και ως εντυπωσιακά outfits για βραδινή έξοδο. Η ίδια έχει δώσει ιδιαίτερη έµφαση στην εφαρµογή και την επιλογή υφασµάτων, έτσι ώστε, όταν τα φορέσει µια γυναίκα, να νιώσει άνετη και σέξι.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι η ηθοποιός φρόντισε για όλους τους γυναικείους σωµατότυπους. ∆ηλαδή, τα εσώρουχά της µπορούν να φορεθούν από «µινιόν» κοπέλες µέχρι πιο juicy γυναίκες και να υπάρχει η ίδια απίστευτη εφαρµογή. Η εταιρεία της Βίκυς ονοµάζεται i-crab και το µότο της είναι «Ενωµένες γυναίκες, να νιώθουµε σέξι πάντα και να είµαστε καλά µε τον εαυτό µας».

Η φωτογράφηση που έχει κάνει η ξανθιά καλλονή είναι άκρως εντυπωσιακή, και µάλιστα στην καµπάνια, εκτός από την ίδια, πρωταγωνιστεί και η Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size µοντέλο που γνωρίσαµε από το «GNTM».

Δείτε την εικόνα

Καβουρα-Πεφτιτση
*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Secret στις 15 Ιανουαρίου 2022