Κανονικά στο πλατό του «Happy Day» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 17/01/22 η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την περιπέτειά της με τον κοροναϊό.

«Μου λείψατε», είπε η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της, και απάντησε με χιούμορ στα πειράγματά τους πως «Όποιος ήθελε να κολλήσει θα έπρεπε να έρθει στο σπίτι «Πέμπτη – Παρασκυευή».

Η αλήθεια είναι ότι έλειψα πάρα πολύ είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην αρχή της εκπομπής της. Από ότι κατάλαβα πρέπει να πέρασα την «Ο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, και συνεχίζοντας ανέφερε ότι «από τον ΕΟΔΥ δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Περίμενα και εγώ να διαπιστώσω αυτή την ευγένεια του ΕΟΔΥ» ανέφερε η Σταματίνα «αν έχω σοβαρά συμπτώματα πώς είμαι;»

Στη συνέχεια αναφερόμενη στην εμπειρία της με τον κοροναϊό κι η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι η «Ο» έχει πιο ήπια συμπτώματα, αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι την περνούν ανώδυνα, αλλά κατά κύριο λόγο τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Εύχομαι να το έχετε περάσει και εσείς έτσι..

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την παρέα του «Ηappy Day», από την τετράδα των παρουσιαστών ο μόνος ο οποίος δεν πέρασε κοροναϊό είναι ο Δημήτρης Παπανώτας, και αυτό το επεσήμανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, οπότε απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας ότι θα έρχομαι πλέον με πανοπλία.

Τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι από το Σάββατο βγαίνει αρνητική στα ράπιτ τεστ, σήμερα έκανε ξανά ράπιτ τεστ πριν εμφανιστεί στην εκπομπή, «παρόλα αυτά φοράω τη μάσκα μου» ανέφερε «και τηρούμε όλα τα πρωτόκολλα» είπε καταλήγοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: