Σε... χλωρό κλαρί δεν έχει αφήσει τους συμπαίκτες του ο Βαλάντης καθώς δεν φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν το παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Βαλάντης θεωρεί ότι αρκετοί συμπαίκτες του στους «κόκκινους» δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα σοβαρά και πως τα θέλουν όλα έτοιμα. Μάλιστα, κατά τον έντονο διάλογο που είχε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, υπονόησε ότι κάποιοι είναι τεμπέληδες.

Ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός ότι δεν βρήκε χώρο το βράδυ να κοιμηθεί, ενώ έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος από το γεγονός πως οι συμπαίκτες του δεν πήγαν μαζί του να μαζέψουν κλαδιά, ώστε να δημιουργήσουν ένα υποτυπώδες κρεβάτι.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, που εκνευρίστηκε από τις φωνές του, απάντησε: «Αν δεν σου αρέσει, φύγε. Είναι παιχνίδι και ήξερες από την αρχή τους κανόνες».

«Αρκετά παιδιά από την ομάδα μου δεν έχουν καταλάβει πού έχουν έρθει. Νομίζω ότι έχουν αφήσει τον μπάτλερ σπίτι και δεν τον έχουν φέρει εδώ. Πρέπει, δηλαδή, να έχουν έναν υπηρέτη. Πραγματικά έχω πέσει από τα σύννεφα… Είναι παιχνίδι για την επιβίωση κι εγώ εδώ πέρα παίζω με την υγεία μου», είπε ο Βαλάντης.