Είναι οι δύο νικήτριες του φετινού µουσικού talent show «Just the 2 of us». O λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τη γνωστή τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου.

Η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα µίλησε στο «Secret» για τη µεγάλη νίκη τους και µεταξύ άλλων τόνισε: «Είµαι πάρα πολύ χαρούµενη, γιατί το αποτέλεσµα δικαίωσε τις τόσες προσπάθειες που κάναµε για τρεις µήνες. Ο κόσµος στήριξε τη δουλειά µας, γι’ αυτό και µας ψήφισε. Χωρίς τον κόσµο και την ψήφο του δεν θα καταφέρναµε τίποτα».

Η σέξι ξανθιά µάλιστα εξηγεί ότι όταν δύο γυναίκες προσπαθούν µαζί, µπορούν να καταφέρουν πολλά.

«∆ύο γυναίκες µαζί, όταν ενώσουν τις δυνάµεις τους και θέλουν κάτι πολύ, µπορούν να πετύχουν τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά. Η ίδια εξήγησε µάλιστα πώς τα κατάφεραν: «Πολύ σηµαντικό ρόλο στη νίκη µας έπαιξαν και οι κριτές, που από την πρώτη στιγµή αναγνώρισαν την προσπάθειά µας και πίστεψαν ότι µπορούµε να φτάσουµε στον τελικό και, γιατί όχι, να σηκώσουµε το τρόπαιο».

Σε ό,τι έχει να κάνει µε το µέλλον της, η γνωστή influencer δεν κρύβει το ενδεχόµενο να ασχοληθεί επαγγελµατικά µε το τραγούδι, αφού είναι κάτι που την εξιτάρει. «Θα µε ενδιέφερε να ασχοληθώ επαγγελµατικά µε το τραγούδι.

Όταν τραγουδάω, αισθάνοµαι ο εαυτός µου και συναντώ το άλλο µου µισό», εκµυστηρεύτηκε.

Κλείνοντας, δεν θα µπορούσαµε να µην τη ρωτήσουµε τι έχει να πει για όλα όσα ανάρτησε η Ελένη ∆ήµου στον προσωπικό της λογαριασµό στο Twitter περί στηµένου αποτελέσµατος (στη συνέχεια βέβαια το post κατέβηκε).

«∆εν θέλω να σταθώ στις δηλώσεις της κυρίας ∆ήµου. Τη σέβοµαι και την εκτιµώ σαν γυναίκα και σαν καλλιτέχνιδα. Από εκεί και πέρα, δηµοκρατία έχουµε και ο καθένας µπορεί να λέει την άποψή του», είπε η Αλ. Παναγιώταρου.

*Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 8/01/2022