Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» βρέθηκε ο Πάνος Σταθακόπουλος σήμερα. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για το κίνημα #metoo και πιο συγκεκριμένα την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη περιγράφοντας την εμπειρία που είχε ο ίδιος από τη συνεργασία τους.

«Με στεναχωρεί που κάποιοι άνθρωποι που τους έχει δώσει ο Θεός τα πάντα να έχουν αυτή την κατάληξη. Δεν είμαι αχάριστος. Ο Πέτρος Φιλιππίδης με πήρε από δουλειά που με είδε με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και κάναμε το “Κλειδί” δυο χρόνια. Δεν είμαι αχάριστος αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ευχαριστώ λέμε και στους γονείς μας που μας έφεραν στη ζωή, αυτό δε σημαίνει ότι οι γονείς πρέπει να έχουν μια συμπεριφορά που δεν είναι η αρμόζουσα» είπε ο  Πάνος Σταθακόπουλος

Στη συνέχεια ο  Πάνος Σταθακόπουλος ανέφερε: «Με στεναχωρεί όλο αυτό. Δε θέλω να είμαι αχάριστος αλλά έχει τύχει να θέλω να φύγω και εγώ από δουλειά εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Σκεφτόμουν ότι θα φύγω από δουλειά πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια; Ήξερα και τι θα ακουστεί, ότι αυτός φεύγει από δουλειές… Το θεωρούσα και ήττα. Το σκεφτόμουν αλλά φίλοι συνάδελφοι μου έλεγαν να μείνω γιατί θα πάμε περιοδεία και θα είναι τα πράγματα καλύτερα.

Αποφάσισα να μείνω αλλά για να μείνω ζήτησα από τον αδερφό μου να μου πάρει μια γαϊδούρα για να τη βλέπω και να θυμάμαι ότι πρέπει να έχουμε υπομονή. Δε λέω να μη μιλάμε, να μιλάμε αλλά το ξεπερνάς».