«Φωτιά» πήρε το Twitter το βράδυ της Κυριακής (09/01/2022), λίγο μετά τη νίκη των Μαχητών, όταν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθαν κοντά και έδωσαν το πρώτο τους φιλί στο στόμα μπροστά στην κάμερα.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα social media γέμισαν με σχόλια που αφορούσαν τους δύο πρωταγωνιστές, αλλά και το ειδύλλιο που «γεννήθηκε» μέσα στις κακουχίες του Άγιου Δομίνικου.

Δεν ήταν λίγοι, βέβαια, εκείνοι που δεν πείστηκαν από τον έρωτα των δύο παικτών, ο οποίος προέκυψε αρκετά γρήγορα, ενώ ήρθε στο κατάλληλο τάιμινγκ. Μία ημέρα πριν κάνει πρεμιέρα το αντίπαλο δέος του Survivor στη φετινή σεζόν, το MasterChef.




Η αλήθεια είναι πως έχουμε δει και στο παρελθόν έρωτες να «γεννιούνται» στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όπως για παράδειγμα αυτόν της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου, ενώ πέρυσι είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να τα ξαναβρίσκει με την πρώην του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Φέτος, τη σκυτάλη πήρε η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης.

Μόνο που όλα ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα από άλλες χρονιές. Γνωρίζαμε εδώ και καιρό πως η συνταγή του φετινού Survivor θα είναι το σκληρό ριάλιτι, όμως δεν περιμέναμε ότι θα το δούμε να εξελίσσεται τόσο γρήγορα μπροστά στα μάτια μας.

Από τη μεριά του, ο Ατζούν Ιλιτζαλί, σίγουρα «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς βλέπει τα πεσμένα νούμερα της πρώτης εβδομάδας του ριάλιτι, να ανεβαίνουν τα τελευταία 24ωρα και να ξεπερνούν το 25%. Φυσικά, σε αυτό έχει βοηθήσει και η σχέση, που όπως ακούγεται, διατηρεί η Μυριέλλα Κουρεντή εκτός παιχνιδιού. Τα σχόλια πάνε κι έρχονται, οι εκπομπές ασχολούνται έντονα με τα εξωαγωνιστικά του Survivor και ο κόσμος αρχίζει να βλέπει βίντεο από τις στιγμές που η «Διάσημη» και ο «Μαχητής» έρχονται κοντά.


Στο επεισόδιο της Κυριακής, μάλιστα, είδαμε τον Αγρότη Γιώργο Κατσαούνη να κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Μυριέλλα Κουρεντή, πλάνα από φιλιά των δυο τους μέσα στην πισίνα των αγωνισμάτων, ερωτικά κομμάτια στο background, αλλά και έναν μεγάλο τσακωμό στο συμβούλιο του νησιού.


Δεν ξέρουμε αν όλο αυτό είναι αληθινό ή όχι, και στην τελική δεν μας νοιάζει κιόλας. Το σίγουρο όμως είναι ότι το «κόλπο» του Ατζούν να στρέψει την προσοχή του κοινού του Survivor στο ερωτικό ειδύλλιο και όχι στα αγωνίσματα ή στα έπαθλα, πιάνει ξανά.