Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, το απόγευμα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μέσα σε όλα, δε, αναφέρθηκε στις σχέσεις με τους γονείς της και την απώλεια του πατέρα της.

Η ηθοποιός μίλησε για τον έντονο θυμό που ένιωθε παλαιότερα από τον οποίο έχει πλέον απαλλαγεί.

Αναφέρθηκε ακόμη στον πατέρα της και τις δυσκολίες που είχαν στις σχέσεις τους ώσπου να τα βρουν οι δυο τους.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν κλείνεις ποτέ τους λογαριασμούς με τους γονείς, παρά μονάχα με τον πατέρα μου ο οποίος απεβίωσε.  Μέχρι να αποβιώσει περάσαμε δύσκολα. Δηλαδή μαλάκωνε, μαλάκωνε, μαλάκωνε ώσπου τα βρήκαμε και ευτυχώς τα βρήκαμε και αγαπηθήκαμε μέχρι τέλους».

«Αγαπιόμασταν αλλά είχαμε διάφορες ρήξεις. Αλλά για προχωρήσεις στη ζωή θα πρέπει και να κοιτάς το κοντινό σου περιβάλλον για να μπορείς να συνεννοήσε. Αλλιώς θα πλακωνόμασταν στους δρόμους».

Την προσωπική της ζωή έχει επιλέξει να την κρατά για τον εαυτό της. «Προφυλάσσω πολύ την προσωπική μου ζωή. Όχι με την έννοια να κρύψω αλλά με την έννοια του ιδιωτικού βίου».

Όσο για τους άνδρες που επέλεγε στον πλευρό της φρόντιζε να είναι καλά παιδιά και να αποφεύγει τους ματαιόδοξους τους οποίους δεν αντέχει καθόλου.

Τέλος, με το απολαυστικό της χιούμορ αναφέρθηκε στη συνεργασία της στις «Φόνισσες τους Παπαδιαμάντη» και στο έντονο παρασκηνιακό κλίμα που υπήρχε.