Σχεδιο_χωρις_τιτλο__4__2
Lifestyle

Μικρούτσικος για Ψυχαράκη: Έχει τοξικότητα, αυτά που είδα δεν περιγράφονται

Θέλησε να σχολιάσει την κόντρα ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και την Άννα Μαρία

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει την κόντρα ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, κορυφώθηκε όμως, λίγο πριν τον τελικό του  J2US.

«Ένας λόγος που τσακώθηκα με τον ΣΚΑΙ, ήταν ότι μου αφαιρούσαν τον λόγο κι έσβηναν κείμενα που εγώ έπρεπε να μιλήσω. Υπήρχε το μότο μην χτυπήσεις την πρωταγωνίστριά μας. Εγώ δεν χτύπησα κανένα αλλά πάντα από τις εκπομπές μου είχα ένα κριτικό βλέμμα. Θα σου κάνω κριτική τρυφερά και με αγάπη. Ήταν γνωστό ότι αυτό που εκπέμπει κι εκφράζει η Άννα Μαρία, το είχα εξηγήσει στην παραγωγή.

«Είχαν την τύχη εντός εισαγωγικών να της κάνω μια και δύο ώρες συνέντευξη κι αυτά που είδαν τα μάτια μου, δεν περιγράφονται. Ξυπνούσε το πρωί κι έβριζε τους πάντες. Ήταν εναντίον όλων κι είναι πανέξυπνη γιατί ξέρει να θυματοποιείται. Εμείς που είμαστε θύματα του συστήματος, νιώθαμε μια ταύτιση. Ενώ έχει και τοξικότητα και θα ήθελε να εκτελέσει τον Χάρη, επέμενε και του έλεγε περαστικά ενώ είμαι 100% σίγουρος ότι μεταξύ τους θα γινόταν ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.. Είμαι σίγουρος ότι πίεζε τους ανθρώπους στην παραγωγή για να βγει πρώτη στο J2US» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.