Για ποινικά κολάσιμο έγκλημα κάνει λόγο η Ανχελίτα αναφορικά με το ροζ βίντεο που διέρρευσε με εκείνη και τον Παναγιώτη Πέτσα σε προσωπικές στιγμές τους κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύκλου του ριάλιτι «Big Brother».

Η τραγουδίστρια έδωσε απαντήσεις για το βίντεο που απεικονίζει την ίδια και το σύντροφο της σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στο μπάνιο και ανέφερε ότι υφίσταται συναισθηματική κακοποίηση μετά τη δημοσιοποίηση του. «Τις δύο τελευταίες εβδομάδες που βρίσκομαι εκτός Big Brother βιώνω έναν εφιάλτη.

Βρίσκομαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης. Υφίσταμαι ατέλειωτη συναισθηματική κακοποίηση και όχι μόνο. Δέχομαι αναρίθμητα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος», ανέφερε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Ανχελίτα.

Παράλληλα, εξήγησε ότι ήταν προσωπικές στιγμές με το σύντροφό της και όχι πορνογραφικό υλικό. «Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται αν ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευε τις προσωπικές τους στιγμές», τόνισε η τραγουδίστρια.

Επιπλέον, επισήμανε ότι η βιντεοσκόπηση δεν έγινε με τη συναίνεση της ίδιας ή του Παναγιώτη Πέτσα. «Το μεγάλο κακούργημα για το οποίο κατηγορούμαι είναι το γεγονός ότι συνευρέθηκα με το σύντροφό μου. Είμαστε δύο νέα παιδιά, κλεισμένα σε ένα σπίτι για τέσσερις μήνες.

Συνέβη κάτι μεταξύ μας, απόλυτα φυσιολογικό, και έχει καταλήξει να φαίνεται χυδαίο. Δεν πρόκειται για πορνογραφικό υλικό, δεν βιντεοσκοπήθηκε με τη συναίνεσή μας.

Πρόκειται για έγκλημα ειδεχθές και φυσικά ποινικά κολάσιμο», σημείωσε η τραγουδίστρια. Να σημειωθεί ότι το ροζ βίντεο δεν βγήκε στον τηλεοπτικό «αέρα» αλλά κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και προκάλεσε σάλο στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο, το οποίο εστιάζει σε μόνιτορ με πλάνα από το σπίτι του «Big Brother».

Λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα της Ανχελίτα για τη διαρροή του ροζ βίντεο, ο σύντροφός της, Παναγιώτης Πέτσας, της έστειλε ένα γλυκό μήνυμα, μιας και η στιγμή συνέπεσε με τα 26α γενέθλιά της. «Χρόνια πολλά στη δύναμή μου. Είναι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό μου έχει συμβεί, είμαι δίπλα σου και το ξέρεις. Σε λατρεύω», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram.