Για την επιτυχία τους στο J2US μίλησαν στη εκπομπή Super Κατερίνα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα ήρθε σε δύσκολη θέση όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή.

Να θυμίσουμε πως τα δημοσιεύματα θέλουν την Κατερίνα Λιόλιου να είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Κεχαγιά, πρώην παίκτη Big Brother.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Δημήτρης Κεχαγιάς βρέθηκε στα παρασκήνια του  J2US αποφεύγοντας ωστόσο να μιλήσει ανοιχτά για τα προσωπικά του και την Κατερίνα Λιόλιου. Οι δηλώσεις του μάλιστα προβλήθηκαν όσο η τραγουδίστρια βρισκόταν στον αέρα της πρωινής εκπομπής.

«Λοιπόν παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε εκεί στην όμορφη παρέα σας, εγώ όμως είμαι εδώ για να σχολιάσω τη νίκη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου», είπε η Κατερίνα Λιόλιου αποφεύγοντας να κάνει την παραμικρή δήλωση για τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε για την γνωριμία του με τον πρώην παίκτη του Big Brother: «Φαινόταν σαν να τον κοντράρω, αλλά το έκανα για πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Είχαμε πει να πιούμε έναν καφέ. Αν τον δεις από κοντά πες του ότι ισχύει ο καφές, αλλά ισχύει με ένα δόγμα, ότι είχα απόλυτο δίκιο σε εκείνα που του έλεγα σε σχέση με συγκεκριμένα πρόσωπα».