Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη ζωή της.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» η Μαρίνα Ψάλτη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το σύζυγό της, Γιάννη Φέρτη, τη μάχη της με την κατάθλιψη, αλλά και την ατάκα που της είπε οδηγός αφού τον έβρισε.

«Έχω ζητήσει βοήθεια, όχι από ψυχολόγους, προτιμώ τους ψυχίατρους. Έχω περάσει και κατάθλιψη, το παλεύω ακόμα. Ξεκίνησε με την απώλεια της μητέρας μου, και προχωρούσε με πολύ βιαστικά βήματα και έπρεπε να ζητήσω βοήθεια. Ο σύζυγός μου με βοηθούσε, αλλά ήταν πολύ μεγάλο το πένθος και ήρθε μια ανισορροπία παντού», ανέφερε η Μαρίνα Ψάλτη.

Ευτυχώς δεν έχω παιδί
Μιλώντας για το ότι δεν έκανε παιδί, η ίδια εξήγησε ότι «Ήταν επιθυμία του συζύγου μου να μην αποκτήσουμε παιδί. Δεν ήθελα να υιοθετήσω, το φοβόμουν πολύ. Με όλα αυτά που συμβαίνουν, λέω ευτυχώς που δεν έχω παιδί. Είμαι που είμαι ημίτρελη τώρα, θα είχα γίνει τελείως τρελή».

«Όταν γνωριστήκαμε με το Γιάννη Φέρτη ήμουν 29 χρονών, εκείνος 55. Παππούς θα έπρεπε να είναι, να έχει εγγόνι, όχι παιδί. Εγώ αυτόν αγάπησα, αλλά δεν είχα και καμία πρεμούρα να διαιωνίσω το είδος μου το τρομερό», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Με το Γιάννη Φέρτη γνωριστήκαμε σε μια παράσταση που δουλεύαμε μαζί. Πρώτα τα φτιάξαμε και μετά φλερτάραμε. Εγώ είχα μια αδυναμία στα μεγαλύτερα αγόρια, δε σκέφτηκα τη διαφορά ηλικίας. Δεν τον θέλω στις πρεμιέρες, τον αποφεύγω, όταν έρχεται έχω τρακ. Από το Γιάννη έχω μάθει να έχω υπομονή, να βάζω τον εαυτό μου στη θέση του άλλου, και να μη βρίζω όταν οδηγώ», είπε η Μαρίνα Ψάλτη για τη γνωριμία της και τη ζωή της με το σύζυγό της Γιάννη Φέρτη.

Κοιμόμασταν σε ξεχωριστά κρεβάτια
«Έβρισα κάποιον από το αμάξι, με είδε από τον καθρέφτη και είπε στο Γιάννη “Λυπάμαι που έχεις δίπλα σου τέτοια γυναίκα”. Και έπαθα σοκ», περιέγραψε η ίδια.

«Ο κοροναϊός με έχει φοβίσει πολύ, λέω αμάν, πότε θα τελειώσει, να πάρουμε ανάσα. Φοβάμαι και για τον Γιάννη, τώρα πάει στα 84. Επειδή ο Γιάννης εμβολιάστηκε πριν από εμένα, κοιμόμασταν σε ξεχωριστά κρεβάτια», είπε η αγαπημένη ηθοποιός για την κατάσταση με την πανδημία.


«Πολλές φορές έλεγαν ότι είμαι λίγο ζαβή, γιατί ήμουν βαριά δυσλεκτική, δεν τα κατάφερνα στα μαθήματα», απάντησε η ίδια σχετικά με το αν ήταν πάντα όσο δυναμική είναι τώρα.

«Μου λείπει η τηλεόραση, την αγαπάω, αλλά δεν μπορώ να κάνω και δύο δουλειές, έχω μεγαλώσει, κουράζομαι», σημείωσε η αγαπημένη ηθοποιός για την απουσία της από την τηλεόραση.

«Είμαι 58 ετών, τώρα έχει πέσει σοβάς, αν με δεις το πρωί και με νεύρα, θα σου πω εγώ», είπε η ίδια γελώντας, σχετικά με το πώς διατηρείται πάντα εντυπωσιακή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: