Τον μεγάλο τελικό του «Just the 2 of us» παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, μέσα από τη τον Alpha. Νικήτριες αναδείχθηκαν τελικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου, οι οποίες από τα πρώτα lives είχαν καταφέρει να εντυπωσιάσουν κριτές και τηλεοπτικό κοινό.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της στο “Just the 2 of us” η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου κοινοποίησαν στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, μαζί και μια με το έπαθλο και ευχαρίστησαν όλους όσοι τους στήριξαν τις τελευταίες 15 εβδομάδες.

Δείτε την ανάρτηση

«Girls Power  Ένα πανέμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Το σηκώσαμε ρε παιδιά!!!!

Και αυτό ήταν το πιο υπέροχο δώρο για τις προσπάθειες που κάναμε όλον αυτόν τον καιρό! Η χθεσινή νίκη δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς την δική σας στήριξη! Ευχαριστούμε για τις τόσες ψήφους σας και τα μηνύματα εμψύχωσης που μας στέλνατε απ την αρχή του παιχνιδιού! Ευχαριστούμε το αφεντικούλη μας @nkoklonis και όλη την ομάδα του @j2us_gr .Ήσασταν φανταστικοί συνεργάτες ο καθένας ξεχωριστά! Ευελπιστούμε πραγματικά να σας χαρίσαμε όμορφες στιγμές μέσα από αυτό το ταξίδι!», έγραψαν οι νικήτριες του “Just the 2 of us” στο Instagram.