Ο Θοδωρής Μαραντίνης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα σε αυτό το έτος, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

«Επειδή δύο χρόνια μου ήρθαν όλα ανάποδα. Από το διαζύγιο, κάποια θέματα υγεία, τον κορονοϊό, ήταν όλα μαζί και πέρασα μία φάση λίγο δύσκολη. Για τον χωρισμό μου δεν μιλούσα συνειδητά, γιατί ήθελα να προφυλάξω όλο αυτό», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης

«Θεωρώ πως ο χωρισμός δεν είναι θέμα επούλωσης, είναι θέμα μιας νέας πραγματικότητας, γιατί όταν είσαι 15 χρόνια με έναν άνθρωπο και αλλάζει αυτή η συνθήκη, θέλει μια προσαρμογή. Μετά το αρχικό σοκ που πάντα είναι έντονο, ακόμα και αν το έχεις αποφασίσει, θέλει δουλειά», πρόσθεσε ο τραγουδιστής για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου. 

Και συνέχισε: «Κάνω ψυχανάλυση εδώ και πολύ καιρό, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μαζί με τη Σίσσυ πηγαίνουμε και σε κάποιον ειδικό για τα παιδιά. Το ότι δεν είμαστε πλέον ζευγάρι, δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε οικογένεια».