Για τα φιλιά που αντάλλαξε κάτω από την κουβέρτα με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στο σπίτι της Φάρμας, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια συνομιλώντας με τη Σάσα Μπάστα πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου που αυτό βγήκε στις κάμερες γιατί είναι κάτι αληθινό.

«Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα.

Νιώθουμε πολύ ωραία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ό,τι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου», είπε η τραγουδίστρια.

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια του δολοφονημένου Μπάμπη Λαζαρίδη εξέφρασε την οργή της για τα πλάνα με την τραγουδίστρια να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη μέσα στο ριάλιτι παιχνίδι «Φάρμα».

«Ντροπή της», λέει η οικογένειά του.