Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με την τηλεοπτική εμφάνιση του Τάσου Χαλκιά στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love it». Ο ηθοποιός εκνευρίστηκε εξαιτίας της αναμονής μέχρι να βγει στον αέρα και έτσι, όταν αυτό συνέβη, ξέσπασε κατά της παρουσιάστριας με εκείνη να προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία.

Η στάση του Τάσου Χαλκιά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media, με άλλους να παίρνουν το μέρος του κι άλλους το μέρος της Ιωάννας Μαλέσκου. Η Νάνσυ Παραδεισανού, μέσω μιας ανάρτησης στο twitter, γνωστοποίησε πως πριν από χρόνια βίωσε ένα παρόμοιο περιστατικό με τον ηθοποιό.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως στην αρχή της καριέρας της είχε κλείσει μια συνέντευξη με τον Τάσο Χαλκιά και επειδή ο κάμεραμαν άργησε 15 λεπτά, ο ηθοποιός έγινε έξαλλος και ακύρωσε το γύρισμα. Την επόμενη ημέρα έστησε εκείνη και τον κάμεραμαν για μία ώρα.

«Όταν εργαζόμουν στο Μακεδονία TV, είχαμε κλείσει συνέντευξη με τον κ. Χαλκιά. Ο καμεραμάν άργησε 15 λεπτά, δεν άκουγε την ευγενική μου συγγνώμη & ακύρωσε το γύρισμα. Την επόμενη μέρα το ξαναέκλεισε και με έστησε 1 ώρα. Μαλακία μου που έκανα τη συνέντευξη τελικά, αλλά ήμουν μικρή», έγραψε η Νάνσυ Παραδεισανού.



Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί. ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και την Ιωάννα Μαλέσκου: