Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας, που μεταξύ άλλων διηγήθηκε μερικές ιστορίες από τους «μεγάλους» του ελληνικού κινηματογράφου.

Έτσι, ανάμεσα στις αναφορές του ήταν φυσικά και η σπουδαία Ρένα Βλαχοπούλου, λέγοντας μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ηθοποιού. Αυτή η διήγηση έκανε την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να δακρύσει, λυγίζοντας στον αέρα της εκπομπής.

«Θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της. Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα με το αυτοκίνητο και να την περάσω έξω από το Ακροπόλ, που ήταν το ‘σπίτι’ της, 40 χρόνια εκεί. Ήθελε να σταματήσω έξω από την πόρτα, έβλεπε τον κόσμο που έβγαινε και έβαλε τα κλάματα και εγώ εκεί σοκαρίστηκα. Έλεγε ‘Άσε με να θυμηθώ’. Λέω ‘Πάμε να φύγουμε μη σε δει ο κόσμος’. Μου λέει ‘Όχι, άσε με άσε με’.  Αυτό που έζησα ήταν για μένα λίγο…», είπε χαρακτηριστικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν άντεξε, δάκρυσε και έσκυψε το κεφάλι.

«Όλο αυτό που ακούω να τραγουδάει τώρα για την Αθήνα και σκέφτηκα αυτή την εικόνα που περιέγραψες», είπε η δημοσιογράφος.