Χθες έφυγαν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες που θα πλαισιώσουν το φετινό Survivor. Όπως αποκάλυψε η Ματίνα Ζάρα, κι εκείνη δέχτηκε πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης, όμως δεν μπορεί να πάει. Και ο Κρις Βάλλας είχε δεχτεί πρόταση πριν από δύο χρόνια, και μάλιστα το ποσό που του έταξαν ήταν αστρονομικό.

Ο Νίκος Βουρλιώτης είπε πως δεν θα απαντήσει στις κριτικές για το Black Bachelor, γιατί θα αδικήσει τους κριτικούς που πραγματικά βλέπουν.

Ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, φωτογραφήθηκαν με το μωράκι τους και μίλησαν για τη σχέση τους.

Η Λένα Ζευγαρά δηλώνει πανέτοιμη για την Eurovision και είναι ανοιχτή σε προτάσεις.

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήταν το new entry της κριτικής επιτροπής του φετινού GNTM. Αυτό ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη και πέρασε πάρα πολύ ωραία, και μας κλείνει το μάτι για του χρόνου.

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ για το #ΜeToo: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μάσαγε επίτηδες τσίχλα στο γύρισμα, επειδή ήξερε ότι με ενοχλεί.», ανέφερε. «Ήμουν τυχερή. Αυτά τα «εγώ μπορώ» και «εγώ τους κρατάω σε απόσταση» τα λένε οι γριές στις αυλές όταν μεθάνε. Αφού δεν ήμουν εκεί να βοηθήσω, ας το βουλώσω».

Το «MEGA STORIES» και η Δώρα Αναγνωστοπούλου παρουσιάσαν το βράδυ της Τρίτης ιστορίες φίλων. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου και ο Μάκης Παπαδημητρίου δήλωσαν πως έχουν μία κοινή επικοινωνία στην ηλιθιότητα, ενώ η Κατιάνα Μπαλανίκα και η Κάτια Δανδουλάκη ήταν συμμαθήτριες και τους ένωσαν οι δυσκολίες.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για τις σπουδές του και στο Management και το Marketing και την οικογένειά του. «Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου. Όταν το ζευγάρι χωρίζει, η οιογένεια παραμένει και οι γονείς μοιράζονται τα πάντα για τα απιδιά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: