H ολοκαίνουργια συλλογή «Apeiron» Part 1 Vassilios Kostetsos Resort AW 2022, είναι αφιερωμένη στην αιωνιότητα! Στην ομορφιά, την μόδα, την αγάπη, την αιώνια ζωή που ανακυκλώνονται και δεν έχουν τέλος…… Γι’ αυτό ο Βασίλης Κωστέτσος επέλεξε την Πλατεία Ομόνοιας να παρουσιάσει την συλλογή του.

Ο τεράστιος κύκλος της Ιστορικής πλατείας με το νερό που ασταμάτητα αναβλύζει από το συντριβάνι, συμβολίζει την αιωνιότητα που δεν έχει τέλος…. Μια συλλογή με φορέματα σέξυ κεντημένα με πέτρες από μέταλλα, και φούστες από τουίντ. Με Guest Stars την μούσα του σχεδιαστή, Βικτωρία Καρύδα αλλά και την καινούργια Σταρ Ελλάς 2021, Άννα Παυλίδου.












Ο καταξιωμένος σχεδιαστής μίλησε αποκλειστικά στη Σάσα Σταμάτη και στα parapolitika.gr για την νέα επίδειξη: «Ήταν η πρώτη επίδειξη που έκανα χωρίς την μητέρα μου την Άννα που έφυγε από τη ζωή το Πάσχα. Ήταν σημαδιακή και η μέρα γιατί μια μέρα πριν ήταν το μνημόσυνο του πατέρα μου. Την επίδειξη αυτή την αφιερώνω στους γονείς μου και ένας λόγος που τηςέδωσα τον τίτλο της συλλογής Apeiron είναι γιατί θέλω να πιστεύω στην αιωνιότητα της ψυχής».











Αναφορικά με το μέρος που επέλεξε ο ίδιος μας εξηγεί γιατί αποφάσισε να γίνει στην Πλατεία Ομονοίας η επίδειξη: «Επέλεξα την Ομόνοια γιατί είναι ένας τεράστιος κύκλος που δεν έχει τελειωμό και τα μοντέλα περπάτησαν δυο φορές τον κύκλο για να συμβολίζει το 8 που είναι το άπειρον» Η επίδειξη μόδας έγινε ένα μικρό φιλμ-ταινία μικρού μήκους, μια παραγωγή από την Wedding Scene . Τα μαλλιά και το makeup των μοντέλων επιμελήθηκαν ο Leo Bazimas και το team του, και ο Φρέντυ Καλομπράτσος με την σχολή των ταλαντούχων μαθητών του.