Η εκπομπή «Mega Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz.

Πρεμιέρα την Παρασκευή για την παράσταση «Σιωπηλή λίμνη» στο θέατρο Επί Κολωνώ, και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί.

Η Παναγιώτη Βλαντή μίλησε για το άγχος της πριν ανέβει στη σκηνή, λέγοντας ότι «Έχω πολύ άγχος όταν παίζω γενικά, πόσο δε σε δικούς μου ανθρώπους».

«Είναι πολύ ενοχλητικές οι οθόνες των κινητών όταν παίζεις στη σκηνή», είπε από την πλευρά του ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ενώ η Θεοδώρα Σιάρκου αποκάλυψε ότι «Μου πήρε 10 λεπτά να ετοιμαστώ. Έχει τύχει να κάνω παραστάσεις για 3 ανθρώπους».

Η Δήμητρα Στογιάννη είπε ότι «Ακόμη και όταν έχουν οι άλλοι πρεμιέρα αγχώνομαι», ενώ η Φωτεινή Ντεμίρη σημείωσε ότι «Πιέζουμε τον εαυτό μας να ξεθαλαμώσουμε από τα σπίτια».

Ο Στέφανος Δημουλάς αναφέρθηκε στο DWTS, λέγοντας ότι «Αυτός που μου άρεσε περισσότερο ως guest ήταν ο Γιώργος Καράβας», ενώ πρόσθεσε ότι «Η Βίκυ Καγιά είναι η τηλεοπτική μου μαμά, με πιάνει από το χέρι».

Ο Νεκτάριος Σκαμνάκης παραδέχτηκε ότι είχε πάθει κατάθλιψη και κρίση πανικού, ενώ η Δανάη Μπάρκα, μιλώντας στο Dot είπε αινιγματικά ότι «Είμαστε πολύ φίλοι με τον Τίμο. Θα ανακοινώσουμε τα επίσημα όταν βγω από το μαιευτήριο».

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όταν πέθανε ο αδερφός μου πήγα στο Ιπποκράτειο θεωρητικά νεκρός και με έσωσαν. Το καλοκαίρι πήγα στο νοσοκομείο με έναν πυρετό, βρήκαν κάτι όγκους και έπαθα σηψαιμία», είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αναφερόμενος στα τηλεοπτικά, ο ίδιος είπε ότι «Προτιμώ το Λιανό από τον Τανιμανίδη στο Survivor. Στη Φάρμα θα προτιμούσα τον Αρναούτογλου».

«Τα τελευταία χρόνια με έτρεφε ο αδερφός μου», αποκάλυψε ακόμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Νένα Μεντή μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» για τις σχέσεις των ηθοποιών, λέγοντας ότι «Όλοι οι ηθοποιοί δεν αγαπιόμαστε και δε συμπαθιόμαστε, άσε τι λέμε. Έχουμε ανταγωνισμούς και ζήλιες».

Ο Γιάννης Πλούταρχος είπε ότι «Το “Μόνος μου” το είχε γράψει ο Θεοφάνους 7 χρόνια πριν για να μου το δώσει. Για εμένα είχε γράψει και το “Θυμό” που τελικά είπε η Πάολα».

Τέλος, η Ναταλία Δραγούμη, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην αγαπημένη σειρά «Μάνα είναι μόνο μία» και είπε ότι «Αγαπούσα τη Μαίρη Χρονοπούλου και εκείνη εμένα. Τη δεύτερη χρονιά είπα θα φύγω, και εκείνη μου έδωσε το φινάλε, αλλά δεν το έκανα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: