10ο live για το «Dancing With The Stars» την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου σε απόλυτα glam χριστουγεννιάτικη διάθεση και όλα ανατρέπονται, με τη μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη!

Η ανεξάντλητα γοητευτική Βίκυ Καγιά μαζί με τον απίστευτα ευρηματικό Λάμπρο Φισφή, υποδέχονται σε ένα λαμπερό, γιορτινό, ballroom τους 8 αγαπημένους celebrities και τους παρτενέρ τους, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κοκονίδη και της ντάμας του, στο 9ο live, για να παρουσιάζουν τις πιο έντονες και εκρηκτικές χορογραφίες και να ξεσηκώσουν το τηλεοπτικό κοινό!

Αυτή την Κυριακή στο «Dancing with the Stars» θα είναι η εκρηκτικήΕλενα Τσαγκρινού αλλά αυτή τη φορά όχι ως διαγωνιζόμενη! H Έλενα επιστρέφει για να λάμψει στο ballroom χορεύοντας αλλά και τραγουδώντας!

 Την αγάπη του για τον χορό έρχεται να εκφράσει στο «Dancing with the Stars» o Κρατερός Κατσούλης! Έχοντας δίπλα του τους επαγγελματίες χορευτές, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής, μας καταπλήσσει και εισβάλλει με χορευτική δεινότητα σε ένα club, όπου ο χορός δεν σταματά ούτε για μία στιγμή!

Αλλά και οι 16 επαγγελματίες χορευτές του «Dancing With the Stars» φορούν τα γιορτινά τους και φέρνουν τα πιο γλυκά και όμορφα Χριστούγεννα στο εορταστικό ballroom!

 Τα 8 υπέροχα ζευγάρια δίνουν τη χορευτική μάχη για την παραμονή τους στο πιο φαντασμαγορικό τηλεοπτικό show και διεκδικούν την υψηλή βαθμολογία της έμπειρης κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis αλλά και τη θετική ψήφο των τηλεθεατών.