Η Μαντώ ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τη Eurovision αλλά και την εποχή των «παχιών αγελάδων» στη νύχτα.

«Τραγουδάω από 14 ετών» είπε εξηγώντας ότι όλη της οικογένεια ήταν στην όπερα και την κλασική μουσική ενώ εκείνη ξεκίνησε από το θέατρο.

Η τραγουδίστρια έκανε αναδρομή στην καριέρα της λέγοντας «όλοι έχουμε κάνει τα λάθη μας. Θεωρώ ότι έχω κάνει περισσότερα σωστά».

Όπως είπε έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην καριέρα της στο εξωτερικό με ένα διάλειμμα όταν έκανε τα παιδιά της. Μάλιστα εξακολουθεί από το 2009 να συνθέτει κομμάτια και να τα στέλνει στην Αμερική. Πριν από 4 μέρες κυκλοφόρησε και το ελληνόφωνο άλμπουμ της.

«Μια χαρά ήταν το φόρεμα της Eurovision. Μου άρεσε το φόρεμα και μου ταίριαζε με την ατμόσφαιρα του τραγουδιού» είπε για την επική της εμφάνιση στον διαγωνισμό. Όπως αποκάλυψε μάλιστα για εκείνη την περίοδο, η Τουρκάλα Σερτάμπ που είχε κεερδίσει, είχε χάσει όλα της τα πράγματα στο αεροπλάνο και πήγε… ξυπόλητη.

«Υπήρχε body shaming τότε. Και τρία κιλά πάνω να ήσουνα σου έλεγαν να χάσεις δέκα στη δουλειά. Ήταν τραγικό γιατί κάποια κοπέλα όπως εγώ που ήμουν μια κοπέλα με καμπύλες και η φυσιολογική μου κατάσταση ήταν να μην είμαι αδύνατη γιατί αρρωσταίνω, πήγα κόντρα στη φύση μου και να γίνω κόκαλο. Έτρωγα 3 μπουκιές και αυτό ήταν. Αρρώστησα. Είχα νοσηλευτεί, είχα αναιμία, θυρεοειδή. Δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια που ήθελα να τραγουδάω και να κοιτάνε τα πόδια μου. Αλλά μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Τις εποχές που είχα περισσότερα κιλά είχα μεγαλύτερη επιτυχία. Όποτε αδυνάτιζα πολύ δεν ήμουν τόσο δημοφιλής» είπε.

«Ήμουν πάνω από τα παιδιά μου μέχρι να γίνουν 10 ετών» είπε για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας ότι είναι single και περνάει καλά μόνη της.

«Η πιο ακραία εμφάνιση ήταν όταν έβγαινα στην πίστα μέσα από ένα καράβι στο Διογένης Παλάς. Έβγαινε ένα καράβι μέσα από μια πάχνη κι εγώ φορούσα έναν λευκό μανδύα με την καρδιά στη μέση του Τιτανικού και έλεγα το τραγούδι της Σελίν Ντιόν. Ρούχα; Δεν ήξερα πού να τα βάλω» είπε για την χρυσή εποχή της νύχτας.

«Από ό,τι βλέπω στα στατιστικά, έχω αρκετά μεγάλη επιτυχία στη νεότερη γενιά» είπε τέλος

«Ένιωσα να με καπελώνουν αλλά δεν χαμπαριάζω από τέτοια, δεν με αγγίζει, είναι ο χαρακτήρας μου. Είμαι πολύ καλή μάνατζερ του εαυτού μου» είπε.