Για το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά τις καταγγελίες εις βάρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Rock Radio 104,7, Σωτήρης Βακάρος.

Αναφορικά με την υπόθεση Παναγιωτόπουλου, ο κ. Βακάρος σημείωσε: «Εγώ τον ξέρω τον Στάθη από ’77, είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος απ’ εμένα και τον γνωρίζω σαν φίλος όχι μέσα από τη δουλειά, κάναμε και εκπομπές μαζί και στην ΕΡΤ3 ήμασταν πολλά χρόνια μαζί».

«Ο καθένας μπορεί να φλερτάρει με τον τρόπο του αλλά να φτάσουμε σε αυτό το σημείο εντάξει είναι τρισμεγίστη αλητεία! Είναι μη ανδρικό», τόνισε ο ίδιος.

«Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ο οποιοσδήποτε όχι μόνο ο Στάθης πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα. Μήπως να ζήλεψε τη δόξα των πορνοστάρ, τι να σας πω; Το να φτάσεις να βγάλεις προσωπικές σου στιγμές με κοπέλες δεν υπάρχει! Το να κανείς ένα sex tape που είναι της μόδας άλλο αυτό, το να μου λένε ότι έχει blog 10 χρόνια κι ανεβάζει φωτογραφίες και videos αυτό είναι άλλο πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχα εντοπίσει τέτοιες συμπεριφορές, τι να μπω στο κινητό του; Τρελαινόμαστε πως γίνεται να έχουμε στην παρέα μας, να μιλάμε με κάποιον που έχει τέτοια χούγια και τέτοιες ανωμαλίες και τέτοιες διαστροφές. Βγες ρε φίλε και πες ‘’γουστάρω τέτοια πράγματα’’ να ξέρουμε, θα το δεχτούμε δεν θα το δεχτούμε αλλά όλο αυτό. Υπάρχει οργή και στην οικογένειά του γιατί ουσιαστικά κάνοντας μια τέτοια πράξη πρέπει πρώτα αυτός να βγει να πει και να μας εξηγήσει», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Η ‘’συγγνώμη’’ είναι μια αρχή, να δούμε είναι διαστροφή, είναι ανωμαλία θέλει και ιατρική βοήθεια γιατί δεν είναι μόνο τα ποινικά και όλα τα άλλα που θα αντιμετωπίσει αλλά η μεγαλύτερή του τιμωρία είναι αυτό που συμβαίνει σε όλη την κοινωνία», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Αυτό που κάνει κι ο κόσμος χωρίς να έχει υπομονή στα παιδιά, στους ‘’Αρβύλα’’ και αυτό εν μέρει είναι μια για να τους πουν ‘’αυτοί ήξεραν, τον καλύπτανε...’’, ας κάνουμε όλοι υπομονή. Μη νομίζετε ότι επειδή τους βλέπετε όλους παρέα ότι είναι και τόσο πολύ φίλοι. Τώρα αν ήξεραν και κάνανε τα στραβά μάτια βλακεία τους, δρόμο αλλά να ρισκάρεις τόσες χιλιάδες ευρώ που παίρνουν ανά επεισόδιο, καριέρες, να γίνεις ‘’ρόμπα’’ σε όλη την Ελλάδα κι αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω», διαμήνυσε κλείνοντας.