Για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για τον γάμο του με την Δανάη Μιχαλάκη μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην κάμερα του Mega και στον Άρη Καβατζίκη.

«Με την Δανάη θα παίζαμε μαζί σε παράσταση. Δεν έγινε, αλλά τελικά θα το κάνουμε σε άλλη παράσταση μετά από πρόταση που δεχτήκαμε. Δεν φοβόμαστε να ανέβουμε μαζί στην σκηνή με την Δανάη», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όσο για το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει τη σύζυγό του, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Αυτό που φοβόμαστε και μάλλον δεν θα το κάνουμε ποτέ είναι να την σκηνοθετήσω. Το να είμαστε μαζί στην πρόβα και στο σπίτι με την Δανάη θα ήταν για μένα μία μικρή βόμβα. Όταν δουλεύεις πολύ, βλέπεις τον άνθρωπό σου αργά το βράδυ, αλλά μέσα στη μέρα φροντίζουμε να αναζητάμε ο ένας τον άλλον και ανταλλάσσουμε φωτογραφίες», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για τη σχέση τους.

Για την  Δανάη Μιχαλάκη  στις καθημερινές τους στιγμές, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι μεγάλο πειραχτήρι, δεν είναι αυτό που νομίζετε!», είπε. «Στην καραντίνα η Δανάη με τρόμαζε με μία περίεργη φωνή θρίλερ που θύμιζε την ταινία του Εξορκιστή κι εγώ τρόμαζα κανονικά. Έχουμε μαλώσει γι’ αυτή την φωνή. Της έλεγα “τι θέλεις; να βλέπω εφιάλτες;”» αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην εκπομπή Πάμε Δανάη.