Έχει την εµφάνιση, έχει το κορµί, αλλά και µια δυναµική προσωπικότητα. Το κατάλληλο πρόσωπο για να επιβιώσει στον Άγιο ∆οµίνικο.
Κι όµως! Η Χριστίνα Πάζιου έχει αρνηθεί αρκετές προτάσεις για ριάλιτι, αφού δεν της αρέσει και πολύ η «κλειδαρότρυπα».

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, την οποία γνωρίσαµε πρώτη φορά µέσα από την εκποµπή της Ελένης Μενεγάκη, εξηγεί στο «S» γιατί αρνείται πεισµατικά να «κλειστεί» σε σπίτι ή σε… νησί.

«∆εν θεωρώ πως είναι για µένα τα ριάλιτι, δεν είµαι τύπος ριάλιτι. Ναι, προτάσεις έχω δεχτεί, όµως δεν τις είδα µε καλό µάτι… ∆εν µπορώ να νιώθω πως µε παρακολουθούν και γενικά δεν νοµίζω πως µπορώ να συµµετέχω σε ίντριγκες, γιατί, κακά τα ψέµατα, γνωρίζουµε τι είναι αυτό που πουλάει», µας λέει η όµορφη γυµνάστρια και εξηγεί γιατί, παρόλο που θεωρεί το «Survivor» πιο κοντά στα «θέλω» της, το αποφεύγει: «Υπάρχουν δύο λόγοι που λέω “όχι”.

Πρώτον, δεν µπορώ να φύγω και να αφήσω πίσω τη δουλειά µου, καθώς είµαι ιδιοκτήτρια δύο γυµναστηρίων σε Κηφισιά και Γλυφάδα, ενώ έχω και τη σειρά γυναικείων ρούχων και µαγιό CP Collection Lifestyle.

Ο δεύτερος λόγος αφορά τα γυναικολογικά θέµατα… «Ξέρω πολλά κορίτσια που έλαβαν µέρος και υπήρχαν προβλήµατα γυναικολογικής φύσεως ακόµα και χρόνια µετά». Aρκετές πρώην παίκτριες το έχουν δηλώσει και δηµόσια, όπως η Ελευθερία Ελευθερίου, που έκανε λόγo για «ορµονικά θέµατα, πρηξίµατα, αλλά είναι κάτι το οποίο έχω “παντρευτεί” για το επόµενο διάστηµα και έχω πει ότι δεν είναι κάτι που θα µε αγχώνει».



Η Χριστίνα Πάζιου δεν επιθυµεί να ρισκάρει σε καµία περίπτωση την υγεία της για ένα παιχνίδι. «Είµαι πολύ καλά µε τη δουλειά µου, ετοιµάζω νέα πράγµατα και χαίροµαι για τα όµορφα που µου συµβαίνουν», εξηγεί.

Η επιτυχηµένη γυµνάστρια αυτήν την περίοδο έχει επικεντρωθεί στο in-house training και στους διαδικτυακούς της φίλους, τους οποίους προπονεί καθηµερινά από απόσταση, προτείνοντάς τους καθηµερινά συνταγές για ένα χορταστικό και γευστικό πλάνο διατροφής χωρίς λιπαρά και περιττές θερµίδες.